to co tu riesis. Chces niekde hodit PAPULNIAKA, alebo sa rovno zabit. Ja som uz videl zopar vnutornosti z RST a inych vidiel. Pokial nemas doma sustruh a material zo zliatiny duralu a hlinka, tak to ani neries. Tie struny musis v nohach nejako uchytit a tie drziaky na elastomery su uplne ine ako tie co potrebujes na struny. No proste same komplikacie. To radsej kup rovno inu RSTcku so strunou.... Ja tiez jednu RST GILA SL TC 120mm ponukam v bazare tejto stranky za 1500 Sk. (pozri bazar) A problem s elastomerom mas vyrieseny...................
milujem sialencov co si v garazi vytunuju nejakeho zooma alebo rst a chcu davat "dropy"... to tak z obrubnika na cestu. Si vyhliadni nejaku peknu zulu na nahrobny kamen.
heheh jazdena gila za 1500,- ?! to je kauf!
naschval som este vytiahol dvoj mesacne Velo a len tak na porovnanie RST 2007 model - Gila TC 1390,- CZK
ach jaj niekto tu nema sudnost
DeathRider ja tu na nikom nechcem zarobiť, ale chcem pomôcť. Ja viem za čo ju brat kupil, a urcite to nebolo 1390 CZK,ale poctivych 2790,-SK. Je jasne ze to nie je model 2007 ale asi z modeloveho radu 2006. A pre upresnenie v modelovom rade RST pre rok 2007 sa rada GILA už ani nevyskytla - to je kauf! A inak ta vidla GILA TC z časáku VELO môže toľko stáť, lebo ona chudiatko ani LOCK-OUT nemá, namiesto toho na ňu šlahli nastavenie zvihu, čo je od RSTčky dosť odfláknutý systém.............. A tá moja má oboje SL a aj TC.
no ja som to az tak vazne s tymy DROPami nemyslel ale proste nemam teraz ziadne prachy na dajaku macochu. ja len s tou RST-ckou jazdim v lese a proste chcem aby chodila trocha citlivejsie preto chcem dat vymenit pruzinu za mäkksiu
no ja som to az tak vazne s tymy DROPami nemyslel ale proste nemam teraz ziadne prachy na dajaku macochu. ja len s tou RST-ckou jazdim v lese a proste chcem aby chodila trocha citlivejsie preto chcem dat vymenit pruzinu za mäkksiu
na to sa rovno vykaď. nemá to cenu, mám RST Gila TC, ale chcem sa toho zbaviť, a ani do lesa som nemusel vyjsť s ňou aby som zistil čo chcem. a bude z toho minimálne SR Duro D 130
To juobobo: to Duro ma ale dost ohovne chod, je to skor vidla na mensie skoky, chodi urcite horsie ako Gila - mal som doma obidve...
A s gilo veru nic nenarobite ja uz som skusal vsetko, a ta pruzina s tym chodom moc nema zehlicku s toho nespravis, radej to rozober a poriadne premaz vsetko urcite sa ti odvdaci,,,
juobobo: OCEL+hlinik???? si asi nedaval v skole pozor...
drvivá väčšina tohto fóra sú mladí ľudia pod 17 rokov, ktorí ani nevedia, čo majú za bajk, takže ma tu láskavo nepoúčajte o durale, keď s ním mám viac skúseností ako väčšina z vás
juobobo: OCEL+hlinik???? si asi nedaval v skole pozor...
drvivá väčšina tohto fóra sú mladí ľudia pod 17 rokov, ktorí ani nevedia, čo majú za bajk, takže ma tu láskavo nepoúčajte o durale, keď s ním mám viac skúseností ako väčšina z vás
prepac ale ty patris tak isto k tej vacsine.a urcite uz mas kopec skusenosti
Inac mam 16 a ze dural je zliatina ocele a hlinika podla mna patri medzi vseobecne vedomosti For juobobo[b]: Inac to tu pekne vypisujes ze sa chces tej Gily zgabat a do temyVydlica so zdvihom....,ktoru som zalozil ja, pises ze je to vyborna vidla. No vies co ti mozem To ja tiez mozem v jednej teme napisat ze ta moja je super vidla a v inej teme vypisujem ze je to odpad. "A vsak nikto nie je dokonaly "
joubobo: pocuj, napis sem link na web, kde sa pise, ze dural je zliatina ocele a hlinika... rad sa necham poucit... pokial viem, tak dural je zliatina hlinika a dalsich kovov, konkretne horcika, medi, zinku, chromu, zeleza a inych... a ocel je zliatina zeleza a dalsich kovov (chromu, vanadia, molybdenu...) ale o zliatine ocele a hlinika som teda jakziv nepocul...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
naschval som este vytiahol dvoj mesacne Velo a len tak na porovnanie RST 2007 model - Gila TC 1390,- CZK
Pokial nemas doma sustruh a material zo zliatiny duralu a hlinka, tak to ani neries.
Hezky, zliatina duralu a hliníka neexistuje. Len pre tvoju informáciu. Keď už chceš byť chytrý, tak napíš zliatina ocel + hliník = dural. Nič proti...
na to sa rovno vykaď. nemá to cenu, mám RST Gila TC, ale chcem sa toho zbaviť, a ani do lesa som nemusel vyjsť s ňou aby som zistil čo chcem. a bude z toho minimálne SR Duro D 130
tak ozaj nic proti... ked uz chces byt chytry, tak si nieco o tom nastuduj najprv...
http://sk.wikipedia.org/wiki/Dural
A s gilo veru nic nenarobite ja uz som skusal vsetko, a ta pruzina s tym chodom moc nema zehlicku s toho nespravis, radej to rozober a poriadne premaz vsetko urcite sa ti odvdaci,,,
tak ozaj nic proti... ked uz chces byt chytry, tak si nieco o tom nastuduj najprv...
http://sk.wikipedia.org/wiki/Dural
no okrem toho že som študoval strojárčinu, obrábanie kovov a tak. možno vieš lepšie jazdiť, ale o kovoch, no nefim nefim