Mam FR bike Canyon Torque FR 8.0. Je tam sedlo Selle Italia NT1.
Vzhladovo sa mi paci a na tento bike sa hodi.
Obcas na tom jazdim aj dlhsie enduro vyjazdy, to je vsak pre moju prdel na tomto sedle utrpenie a to nosim na dlhych vyjazdoch aj spodky s cyklovlozkou.
Neviete niekto poradit pohodlnejsie sedlo (trochu makksie) na dlhsie Enduro vyjazdy, ale zaroven aby bolo vhodne a dobre vyzeralo aj pri FR/DH?
ja osobne mam najlepsie skusenosti s tvarom SDG Bel Air.
Zase vodnu postel som nemyslel ale to nt1 je ako keby som sedel na doske. Predtym som mal na XC biku WTB Laser a s gatami s cyklovlozkou to bolo v pohode; citil som prdel az po nejakych 40km a cim castejsie som jazdil tym to bolo lepsie. Na nt1 citim prdel uz po menej ako 10km a to poriadne, co je fakt napi*u.
Nahodou som zabludil na stranku WTB a docital som sa ze Steave Peat jazdi na WTB Rocket V. Pozeral som aj ohlasy na mtbr.com a toto sedlo vyzera, ze by to mohlo byt fakt to prave. Pripadne este WTB Silverado vyzera lakavo.
Nahodou nevie niekto, ci v okoli NM by tieto sedla nemali aby som si to skusil?
Ja to tiez vidim na WTB. Bud Rocket V alebo Silverado. Len by to chcelo niekde vyskusat.
Tiez chodim jazdit do Kalnice. Tento vikend tam mam namierene. Som zvedavy ako pokrocili s tou novou tratou.
Tiez chodim jazdit do Kalnice. Tento vikend tam mam namierene. Som zvedavy ako pokrocili s tou novou tratou.
Skus zajst do Domossu do Piestan, maju tam kompletny set testovacich sediel WTB - Test Ride Kit
Dik za info. Buduci tyzden tam skocim mrknut.
Napises podrobnosti?
Napises podrobnosti?
Pytal som sa na Test Ride Kit, typek mi povedal, ze o tom poculi, ze sa to robi v zahranici, ale ze u nich sa to neda.