Mimochodom, ak nechcete aby vam pri prikrucani pumpy k tlmicu neunikol tlak, tak sa to po spravnosti robi tak, ze sa pripoji ventil len z casti. Tak aby bol prisrobovany ale ventil na tlmici este nebol otvoreny. Potom staci natlacit hadicku na predpokladany tlak v tlmici a zasrobovat. Normalna vec.
o-hocicom/mam-dlhy-dzindzik-t36998.html
alebo inú pumpu, napríklad túto: http://www.cyklodoplnky.sk/cyklodoplnky-sk/eshop/17-1-Pumpy-na-bicykel/170-2-Vysokotlake-pumpy-na-vidlice/5/2398-Pumpa-na-vidlice-a-tlmice-GIYO-2
Ok. Troska popisem co ma zaujima. Na zaciatok sa priznam, ze som zacal jazdit len tento rok, cize som kusok neskuseny
Prednedavnom som kupil Canyona Strive 6 rok 2016. Myslim ze ide ako ma a aj shape shifter som sa naucil dost rychlo ovladat. Len sa mi zdalo, ze ten tlmic na shape straca tlak. Ked som ho isiel dovukat mal mozno 5 barov a predtym som ho dofukal na 13. Ale som zistil, ze pri odkrucani pumpy samozrejme kusok vyfuci a no to ze ten piestik je malinky je ta strata vyrazna. Mna co najviac zaujima ako ho nafukat aby zostal v tej hranici 12 az 15 barov. Mam ho pretlakovat alebo???? Zatial dakujem