Ked chces shimano brzdy pravdepodobne bude kotuc uchyteni pomocov center locku - kukni na kolokram a kupkolo naboj nebude stat viac ako 400...
Bude esle lepsie ked namotas nejake spolubajkera na nakup aby ta vyslo lacnejsie postovne
Sak aj v tom e-shope global-sport.cz maju Shimano naboje okolo 500Kc, takze to moze mat v ramci jedneho postovneho...
Ked chces shimano brzdy pravdepodobne bude kotuc uchyteni pomocov center locku - kukni na kolokram a kupkolo naboj nebude stat viac ako 400...
Bude esle lepsie ked namotas nejake spolubajkera na nakup aby ta vyslo lacnejsie postovne
Uz som to pisal - rozhodnutie je na tebe.
Ak ti ta cena vyhovuje a je to naozaj to co chces, tak si to kup
No a ked mas ten cenovy limit nezabudni si preverit, ci ti bude pasovat dlzka spic...
Za ten dual+kotuc das cez 3700Kc + postovne... a ako spominas potrebujes este naboj atd... ale rozhodnutie je samozrejme na tebe...
Pred letom som rozmyslal o upgrade z V-ciek na hydraulicke kotuce.
Ked som si vsak prepocital naklady na ten upgrade (kolesa+brzdy cca 12.000Kc), tak som sa radsej rohodol predat cely bajk.
Stary bajk sa cez inzerat predal hned na druhy den
ja viem ze ma to vyde draho, ale bike ma len pol roka. a ak by som vtedy kupil na hydrach tak by bud neboli take kvalitne, alebo by bike stal za nic. a vtedy som nemal na priplatenie si za kotuce (presnejsie oco nemal)
Za ten dual+kotuc das cez 3700Kc + postovne... a ako spominas potrebujes este naboj atd... ale rozhodnutie je samozrejme na tebe...
Pred letom som rozmyslal o upgrade z V-ciek na hydraulicke kotuce.
Ked som si vsak prepocital naklady na ten upgrade (kolesa+brzdy cca 12.000Kc), tak som sa radsej rohodol predat cely bajk.
Stary bajk sa cez inzerat predal hned na druhy den
Povodne som chcel tie z kupkolo, uz som takmer obiednaval, ale napisali mi ze sa neda niak ziednat len predna
To Lapierre310 su odvzdusnene aj naplnene
Je tam jasne napisane, ze je to
A co sa tyka ceny, tak vyssia cena je samozrejme dan za to, ze to nie je komplet P+Z. Navyse je to bez kotuca, cize ho budes musiet za dalsie $ dokupit...
Na kupkolo maju P+Z vratane kotucov za 5.550,- Kc, co sa mi zda lepsi kauf, ale rozhodnutie je samozrejme na tebe
http://www.kupkolo.cz/advanced_search_r ... ds=dual+LX