No ja som bol dnes v Petržke na Bradáčovej ulici a ta pani mi vravela ze to sa urcite neda, ze iba na nizsie sady ale ze na lx-ko urcite ne...neviem ci chcela spravit kseft ze kupim hned celu paku...
fasa tak pouzivam ich pol roka a mam sa na ne vysrat inak mne sa pacia ja som spokojny...skusim to niede kupit alebo niekde nejak zlanarit...
inak moze ten zlomeny srob ,pri jazde ako sa trie jedna cast o druhu sposobovat pukanie..ale to pukanie(ako ked ustreli nejaky drobny kamienok do ramu)to pukanie sposobuju vsetky tie veci ktore som tuna cital?
Wrathchild teta na Bradáčovej odrbáva, nechce sa jej objednávať jeden šrób a dúfa že ťa pumpne o pár tisíc... a ako tak naň pozerám, som si tak na 90 % istý, že aj na radení a nedualcontrolovom LXe sú presne také isté a že tam núdzovo sadne aj šrób z inej sady - podmienka je ten istý závit, však bovdeny majú stále rovnaký priemer... skús slušný obchod, napr. Podunajské, alebo sa ti tu ozve niekto s chalanov čo majú obchody/servisy (alebo niekomu z nich napíš)
Na 80% ti tam sadne klasicky Al strieborny srob co je po +- 5.-Sk Na nete toto nehladaj,akurat ked cez mail,aj ja som vcera potreboval kompletne novu sadu gul.lozisiek (vencekov),na NETe ani tuk a v dvoch kamennych shopoch som to zohnal...Len skoda,ze niektore shopy sa takychto prkotiniek zbavuju,aj ked detaily dotvaraju celok Mali to len v 2/5 shopov...
nerobi shimano na kazdu packu resp. srubu do packy ten isty zavit??inac by v tom bol chaos nie?zober si mas 2 packy(nie tu istu seriu) a na 1 mas iny zavit jak na druhej... potom prides do kamenaku a chlapik vytiahne spod pulta 4 sacky so srubami a vyber si ktoru
Na 90% sadnu klasicke lacne sroby...Akurat dnes prisiel kamos,ze ci nemam doma sroby na natahovanie lanka,presne tie,co sa tu riesia,dal som mu klasicke hlinikove z biku co mam v pivnici (Tektro packy) a sadli perfektne...Len teraz budem musiet kupit nove Ale dal mi dvacku takze som neprerobil Ked budem mat cas v meste,tak kupim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak moze ten zlomeny srob ,pri jazde ako sa trie jedna cast o druhu sposobovat pukanie..ale to pukanie(ako ked ustreli nejaky drobny kamienok do ramu)to pukanie sposobuju vsetky tie veci ktore som tuna cital?
nerobi shimano na kazdu packu resp. srubu do packy ten isty zavit??inac by v tom bol chaos nie?zober si mas 2 packy(nie tu istu seriu) a na 1 mas iny zavit jak na druhej...
vdaka este raz