1. Rock Shox SID (Team alebo Race)
http://www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=137_135&products_id=2284
2. Magura Durin
http://www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=137_135&products_id=2071
Vdaka za vyjadrenia....
posledný komentár: 28. 7. 2019 o 15:36
Podľa toho čo som mal nejaké Magury v ruke, mali maslový priebeh zdvihu, odtrh bol trocchu vyšší a nohy boli zvyčajne od oleja. Teda nie že by olej tiekol ale boli kvalitne premazávané.
RS sa správaju ku koncu zdvihu značne progresívnejšie a nohy zostávajú suchšie. U odtrhu som si nie istý no bude to +- na rovnakej úrovni možno trochu lepšie.
Systém kompresie a locku funguje u oboch vidlíc v pohode.
Osobne by som sa nevedel tiež presne rozhodnúť, najprv by som msuel obe vidlice mať v rukách. Zle však nespravíš ani jednou.
Podľa toho čo som mal nejaké Magury v ruke, mali maslový priebeh zdvihu, odtrh bol trocchu vyšší a nohy boli zvyčajne od oleja. Teda nie že by olej tiekol ale boli kvalitne premazávané.
RS sa správaju ku koncu zdvihu značne progresívnejšie a nohy zostávajú suchšie. U odtrhu som si nie istý no bude to +- na rovnakej úrovni možno trochu lepšie.
Systém kompresie a locku funguje u oboch vidlíc v pohode.
Osobne by som sa nevedel tiež presne rozhodnúť, najprv by som msuel obe vidlice mať v rukách. Zle však nespravíš ani jednou.
presne neni co dodat osobne bych volil podle designu, funkce budes spokojeny s obema
Len dodám, že na tom biku nakoniec skončilo DT.
durin som skusal len na vystave v brne... ,je pravda ze mal maslovy chod a nohy boli dost od oleja.
ale tak vzdy ide o to, ako si to nafukas a zostelujes... aj sid moze chodit maslovo... a nema az tak mastne nohy
ako tu uz zaznelo, ani jednou z tych dvoch vidlic (dirin ci sid) nic nepokazis.
a to aj preto, lebo kazdy mame uplne inu predstavu o maslovom chode
kedze jeho presna definicia neexistuje
inak magury sa mi tiez pacia..
len som zabruzdal na maguru a toto bolo na titulke (+clanok o tom ze mam najlepsie trail brzdy podla MBUK
kedze jeho presna definicia neexistuje
Definovať maslový chod, alebo chod, kedy vidla ide prakticky lineárne do zdvihu až takmer k jeho hrane a kedy vidla nevyužíva posledné 1-2cm (v závislosti od zdvihu) sa dá definovať veľmi lahko a to grafom charakteristiky pružiny (komory vzduchovej).
Sida bude vždy znateľne progresívnejšia a nebude využívať posledné cm zdvihu, čo je spôsobené iným objemom komory, teda u Sida bude objem menší, vplyv na to má ešte viacero vecí, ako celkové vyhotovenie. Ale Durin keď chytíš do ruky a porovnáš to so Sidom aj sám povieš že tam je veľký rozdiel a "taký maslový Sid" nikdy nebude, pokým nespravíš radikálne upravy na vlastnú päsť, čo nemá význam.
Druhá otázka je, či je ten maslový chod a maximálne využívanie zdvihu pre jazdcov štýl + alebo -. Ja napríklad viem, že potrebujem vidlu, ktorá je ku koncu progresívna. Čo je zas debata o inom, no pre toho kto požaduje komfort a nedáva nejaké skoky a podone (čo sa na Durine nejazdí) bude tá vidla určite to pravé.
Sida bude vždy znateľne progresívnejšia a nebude využívať posledné cm zdvihu, čo je spôsobené iným objemom komory, teda u Sida bude objem menší, vplyv na to má ešte viacero vecí, ako celkové vyhotovenie. Ale Durin keď chytíš do ruky a porovnáš to so Sidom aj sám povieš že tam je veľký rozdiel a "taký maslový Sid" nikdy nebude, pokým nespravíš radikálne upravy na vlastnú päsť, čo nemá význam.
Druhá otázka je, či je ten maslový chod a maximálne využívanie zdvihu pre jazdcov štýl + alebo -. Ja napríklad viem, že potrebujem vidlu, ktorá je ku koncu progresívna. Čo je zas debata o inom, no pre toho kto požaduje komfort a nedáva nejaké skoky a podone (čo sa na Durine nejazdí) bude tá vidla určite to pravé.
uz by si tie encykulopedie mal prestat citat a venovat sa niecomu inemu
a aj tak je to jedno, chalan uz si objednal maguru