Tu mozte pisat technicke problemy pri tychto brzdach. A mozem rovno zacat. Po priblizne 300-400km sa pretlacilo tesnenie pod platnickou na zadnej brzde a vyteka olej. Packa zmakla a pri stisknuti tecie dalsi olej. Samozrejme, ze uz aj sucha. Uz som brzdil kadecim ale toto sa mi este nestalo a som sklamany. Cim novsie tym horsie a plati to asi vsade.
Nemate niekto skúsenosti s kombináciou SLX 2012 + kotúče Avid G3CS? Mám práve jedny takmer nové, za super cenu na ruke ale sú 185mm, myslíte že to bude pasovať a fungovať? Alebo je realizivateľné podložiť prasiatka na adaptéroch ešte jednou klasickou podložkou ak by boli tokúče moc veľké? Čakám na adaptéry, ktoré sú objednané, inak by som to už aj otestoval.
Nemate niekto skúsenosti s kombináciou SLX 2012 + kotúče Avid G3CS? Mám práve jedny takmer nové, za super cenu na ruke ale sú 185mm, myslíte že to bude pasovať a fungovať? Alebo je realizivateľné podložiť prasiatka na adaptéroch ešte jednou klasickou podložkou ak by boli tokúče moc veľké? Čakám na adaptéry, ktoré sú objednané, inak by som to už aj otestoval.
Ahoj ja mám presne takú istú kombináciu a adaptér mi musel kamoš trošku upravovať ale funguje to
So zavzdusnenim SLX brzd mam tiez problem. Momentalne su obidve packy mäkke. Zaberaju uplne na konci. Stacilo nechat bicykel lezat v aute kufri a vytiahnut ho po 10 hodinach. Zadnu brzdu som uz raz mal v servise kde ju odvzdusnili a chvilu bola dobra. Ake mate skusenosti s týmito brzdami ? Nechce sa mi zakazdym chodit do servisu. Podobne nosim v aute aj druhy bicykel kde su Avidy Elixir 1 a s tými tento problem nie je.
ked su zjazdene platnicky valceky sa viac vysunu a olej z expanznej nadrzky klesne dole do strmena. tym padom pri manipulacii ci prevracani bajku olej nateka nazad do expanzky a packy potom maknu. po par metroch jazdy a pretlacania paciek olej stecie tam kde ma byt. paky stvrdnu. pri vymene novych platniciek tym ze sa valceky roztlacia a expanzna nadrzka sa viac naplni olejom nedochadza k tomuto fenomenu "zavzdusnovania"
aspon ja to vidim takto
Vzduch v expanzke nema co robit. Je tam gumova membrana ktora sa prisposobuje mnozstvu oleja v nej. Olej sa nevyparil iba sa presunul do strmena aby sa zaistil kontaktny bod platniciek. Ak sa olej v takomto stave doplni tak:
-nepojdu dostatocne roztlacit piesty pre pouzitie novych platni
-pri nasilnom roztlaceni sa moze poskodit ci uz samotny piest alebo tesnenia a takisto moze prasknut aj spominana membrana.
Ten Marinada je ale kecal .. aj tak asi mam vo vyberovom konani len 2 moznosti, bud Shimano Saint 4piestik, alebo SRAM Guide RSC 4piestik Mozno teoreticky Zee
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ahoj ja mám presne takú istú kombináciu a adaptér mi musel kamoš trošku upravovať ale funguje to
aspon ja to vidim takto
-nepojdu dostatocne roztlacit piesty pre pouzitie novych platni
-pri nasilnom roztlaceni sa moze poskodit ci uz samotny piest alebo tesnenia a takisto moze prasknut aj spominana membrana.
Ten Marinada je ale kecal