Co mi odporucite...
tie wellga su fakt lepsie ako 505ky (to som myslel) ale radsej si predsa priplatim a zoberim 520. Tie sa aj mne zdaju vyborne......
Mne sa prave pacia tie wellga, su lahsie a vyzeraju byt aj lepsie..
Schimano má perfektné SPD-čka,čo ale neplatí o 505-kách.Mám jedne doma a sú fakt na pi.u!!!upínací systém je na prd.A majú ešťe jednu nevýhodu.Keď ich budeš rozoberať a opätovne dávať do pôvodného stavu,budeš mať problémy so zakontrovaním kónusu v pedáli.Chýba tam totiž podložka s drážkou,ktorá zamedzuje pri otáčaní kontramatky otáčaniu sa kónusu.Bez ne to riadne nedokontruješ.A to je problém!!!ono by nebol problém dať tam tú podložku,keby oska mala drážku.Ale tá u nemá!Takže 505 nie.Radšej priplať 500sk a kúp 520.Tie sú fakt super.Aj dizajn je super.
PS:Možno si vravíš,že Ty ich rozoberať nebudeš,veď na čo,ale ver mi,že to je potrebné.Ak chceš,aby Ti aj niečo vydrzali.Daj na moju radu.Wellgo?Nemastné,neslané!?...Radšej Schimano.Overené kvalita!
A čo sa týka Kelly´s-u,nepozeraj na to,že oni ich tam dávajú,veď pedále sú tá posledná vec,na ktorú pozeráš pri kúpe nového biku.A firmi to vedia,preto tam dávajú hocčo.Pedále sa kupujú zvlášť.To predsa vieme.Či nie?
neber ich len koli tomu ze sa ti viac lubia.. pouzivane veci treba poriadne checknut
hlavne si ich dokladne skontroluj, ci nie je nieco ohnute atd. hlavne ked je cena velmi vyhodna...popripade, ci nemaju vyhnutu osku, to zistis iba tak, ze si ich das na kluky...
vela stastia
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 6. 9. 2025 o 15:35