pedále myslím že tam je to jasné = Shimano M520 = 519 Kaček
tretry chcem také civilnejšie, predsa používam bike niekedy aj ako dopravný prostriedok... = Shimano MT32 = 1333 Kačiek = Nebudú moc makke ? lebo zase ide mi aj trošku o výkon... Máte inú alternatívu v podobnej cene ? nemôžem si dovoliť ísť moc vyžšie.
+ doprava 250 Kačiek
spolu = 2102 Kačiek
to jest 80 € (podla kurzu na VUB.sk 26,589)
Mal som take pedale (PD-M324). A z vlastnej skusenosti mozem potvrdit ze je to blbost. Skusenosti boli podobne ako pise Lapierre. Ked som nemal tretry, tak mi liezla na nervy naslapna strana a ked som zacal jazdit s tretrami tak to bolo zase naopak.
Inak dosť dobré pedále sú aj Exustary, ak chceme zostať pro SPD klasike, také PM25ky
http://pcshop.pells.cz/sport/default.asp?cls=stoitem&stiid=11330
sa IMHO zadrbávajú ešte menej ako Shimaná, lebo sa to blato má ešte menej kam chytiť...
na jazdenie po teréne však určite potrebuješ klasické spd pedále.
Inak kombinovaný pedál je hlúposť, vždy sa otočí stranou na normálnu topánku hore a keď chceš zacvaknúť musíš otáčať. Som za PD-M520 jazdím 2 sezóny bez problémov.
Bubu mi spomínala že videla brzdu na dosť drahom biku v čínach šliapať na tých plastových platformách s odrazkami čo sa dávajú k non-racing modelom SPD pedálov, to je tiež pomerne nebezpečný počin...
Nerieš kraviny, daj tam PD-M520 a bude.
A inak sa to tu riešilo často, priam v kuse, takže tá pizzovina že "Hľadať" comes handy here.
Vdaka
K tretram Shimano M076 som kufre nemal...ale ved jedny stacia
uz ich mesiac vozim s 520tkami a spokojnost, sice su to moje first naslapne tretry, takze hodnotenie berte s rezervou
Nieco pozitivne: Uplne iny styl bikovania. Citis, ze to davas