pedále myslím že tam je to jasné = Shimano M520 = 519 Kaček
tretry chcem také civilnejšie, predsa používam bike niekedy aj ako dopravný prostriedok... = Shimano MT32 = 1333 Kačiek = Nebudú moc makke ? lebo zase ide mi aj trošku o výkon... Máte inú alternatívu v podobnej cene ? nemôžem si dovoliť ísť moc vyžšie.
+ doprava 250 Kačiek
spolu = 2102 Kačiek
to jest 80 € (podla kurzu na VUB.sk 26,589)
keď SPD tak obojstranné,jedno sú hovadina,keď dáš nohu v točke von a budeš ju chcieť zapnúť určite sa ti to pretočí...
SPD nosí aj Marek74,ktorého som sa predtým ja vypytoval,a ešte viacej ľudí,kt. mi to odporučili...
takže za mňa,kúpiť,zvykol som si na to asi za 5minút
boty mám tieto a pedále tiež shimano dx
ale so streetom a urbantrialom a dirtom som skončil,takže tak
pokial ide o to ze by si chcel jazdit aj bez tretier... je tu jedna divocina co by mohla splnat tvoje pozadavky (len asi nie financne) cena cca 70eur
http://katalog.paul-lange-oslany.sk/shimano-doplnky/shimano-technicke-komponenty/shimano-pedale/pedale-pd-m424-spd-mtb-zarazky-sm-sh51/c31000000308p699485.html
keď si kúpiš platformy,tak potom si kúp aj 5.10...to tiež niekedy drží ako SPD
a ak si chceš kúpiť ten BH,betále si necháš a na tom už DJ,street nebude
trochu je toho aj tutok
na turistiku by som ich nenosil no bezne sa v nich chodit da
Napriklad moje sucasne Meridy maju prilis pevnu podrazku - fajn na biku ale pri par krokoch ... a naviac nemaju patu - pri tlaceni je to obvykle hore kopcom a chybajuca pata mi dost vadi.
-su ovela krajsie (tie 21ky su akysi nepodareny hybrid podobne ako 31ky)
-co sa ubralo z funkcnosti pri jazdeni sa nepridalo pri chodeni, tlaceni ako by to clovek ocakaval
radsej si priplat a za 50 eur dostanes celkom schopne topanocky