Zdravim. Kupil som prehadzovacku sram x9 - 10 speed, a chcel som ju dat na radenie shimano alivo, lenze na shimano nepasuje takze budem musiet dokupit sram radenie. Chcem sa spytat ci musim kupovat original radenie na x9-nu alebo bude pasovat aj radenie sram x5 alebo x7? Dakujem
Mal si zapnúť mozog skôr ako si kupoval 10 rýchlostnú sram prehadzovačku
10 rýchlostná sram prehadzovačka nemá už pomer chodu (radenie/prehadzovačka) 1:1 ako to mala 9 a 8 rýchlostná sada, ale má 1:1,3xxx. Takže sram 10 rýchlostná prehadzovačka je kompatibilná iba so sram 10 rýchlostním radením a teda je potrebná aj 10 rýchlostná kazeta.
to je jedno, môže to byť aj shimano. Zaujímavé že si si vybral tú najzložitejšiu cestu, teda meniť polovicu pohonu kvôli prehadzovačke ktorá sa aj tak na ten bicykel pravdepodobne nehodí
No ked som to uz kupil tak sa to uz pokusim nejak dat dokopi co najlacnejsie, alebo kupim nejaky iny salter ktory mi tam bude pasovat. Ten sram tam mam nahodeny na tom radeni shimano a tri prevody mi tam idu normalne tak sa to pokusim dat nejak postupne dokopi, lebo uz by som ten salter nechcel predavat.
Este sa chcem opytat, ze ci mozem dat salter shimano deore 9-speed na 8- speed kazetu a 8-speed radenie shimano. Alebo musim zohanat salter cisto len 8-speed?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: Pozeram, ze vyvoj ide dopredu, takze pravdu ma PatrikL a 10 speed je uz od X5.
10 rýchlostné sram mtb radenie bude kompatibilné, je jedno či to bude X5 alebo XX.
10 rýchlostná sram prehadzovačka nemá už pomer chodu (radenie/prehadzovačka) 1:1 ako to mala 9 a 8 rýchlostná sada, ale má 1:1,3xxx. Takže sram 10 rýchlostná prehadzovačka je kompatibilná iba so sram 10 rýchlostním radením a teda je potrebná aj 10 rýchlostná kazeta.