zdravim chcel by som sa pocut dake vase nazory na starsie bombery pretoze mam gary fisher wahoo so skarebom a ten uz pomaly ale isto dosluhuje a nechce sa mi tam pchat daky suntour a 200 e na novu vidlu nemam..tak ak mozte poradte
ja som jazdi 3 roky staru macochu exr 03,dotrez ju jazdi kamos a drzi, origos gufera nepustaju ani kvapku.a papa paradne akurat ze bola tazsia bola tam aj pruzina aj vzduch a olej....
cavte ja mam MX Comp 120 ETA rokcnik 2006 a absolutna spokojnost akurat vcera som dal 5W namiesto 7,5W absolutna spokojnost pri tom istom tlaku podstatne vacsia citlivost. Vrele odporucam.
ak máš lepšiu tak je to normálne.ja nemám tak jazdím túto.aj som ju najprv chcel vymeniť (trošku vŕzga alebo ako to nazvať) ale rozmyslel som si to a nechám to zatiaľ tak.výmole vyberá kvalitne aj napriek tomu trochu strašiacemu zvuku (ten asi vznikol vekom).keď ti je zbytočná nechceš tú tvoju radšej predať?
Co konkretne vrzga?Niekedy vrzgali krky v korunke na niektorych.
Preto som to tu postol kedze chalan co zalozil vlakno nejaku zhana.
Mne len vadilo ze je strasne hupava, chyba jej low speed comp(ale zas ma ECC a da sa znizit). A potom som chcel nieco tuhsie.
Inak ale s nou bolo menej problemov ako s lisiakom. Obcas vymenit olej a si vysmiaty.
tam trochu vŕzga kde píšeš ale nie je to nič strašné.pri mojej váhe som jej húpavosť nejak nepostrehol (63 kg).low speed comp je plynulé nastavenie tuhosti?to má len dve polohy v druhej sa dosť pomaly vracia a tretia je asi to ECC? (zníženie?) je to fajn do kopca.ešte to občas nechávam na medzipolohe.
edit: poprosím ak niekto má chuť vysvetlite mi tie výrazy 'low speed comp' a 'ECC'.
o tej staršej vidle som toho veľa na nete nenašiel..ď.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zalezi naco to chces,ja by som bral E*****na tuneneho.
podla mna bol naj rocnik 2003, to bola stara dobra Talianina (-:
Preto som to tu postol kedze chalan co zalozil vlakno nejaku zhana.
Mne len vadilo ze je strasne hupava, chyba jej low speed comp(ale zas ma ECC a da sa znizit). A potom som chcel nieco tuhsie.
Inak ale s nou bolo menej problemov ako s lisiakom. Obcas vymenit olej a si vysmiaty.
edit: poprosím ak niekto má chuť vysvetlite mi tie výrazy 'low speed comp' a 'ECC'.
o tej staršej vidle som toho veľa na nete nenašiel..ď.