mne sa nechce s centrovaním džubať, s tým chodím do servisu
a s tým horekolesom... na centrovacom stojane je to neporovnateľne presnejšie, a keď mám kolesá za 10+ K, asi si ich nebudem ***** takým "presným" centrovaním...
naco ti je superpresne centrovanie? ani na cestaku to zase netreba na tisicinky milimetra. pri 80tke hadzu kolesa aj tak kvoli nevyvazenosti a nie nevycentrovanosti. fakt ten stojan je zbytocny, ak sa centrovanim kolies nezivi.
cawte.vedel by mi tu niekto powedta ako to koleso VYCENTRUJEM..mam horsky bicykel DEMA PEGAS starsi typ.teraz bol v servise...ale to sa mi radsje oplati robit si to sam..len kebyze to viem:(
kazda s***** ma na jednom konci akoby hacik a na druhom zavit.. hacik je navleceny v naboji a ta zavitova cast je k rafiku prichytena niplom (take male klobuciky).. utiahnutim niplu nastavujes tuhost vypletu aj vycentrovanie kolesa.. ak mas novy novy rovny rafik tak by teoreticky mali byt vsetky niple utiahnute rovnako a koleso by malo byt rovne.. a to je vlastne cely princip, utiahnut vsetky tie niple na s*****ch tak aby si mal rovne koleso.. teoreticky jednoduche, prakticky to chce trening.. a hodne treningu..
Pouzivam centrovaci stojan vlastnej vyroby, okopčeny podla originalu. Vyroba cca 1,5 hod vyrobne naklady 0,000 nic pouzil som to co som nasiel v garazi. Vypletam a centrujem si sam setrim chlapcov v servise na ukony, s ktorymi si neviem dat rady, alebo nemam naradie.
Drótik o Tvojich schopnostiach nikto nepochybuje. Aj u mňa na povale sa povaluje jeden okopčený ktorý som enehdá dal vyrobiť jednému majsterkovi. hehe
Katko Nastal čas urobiť okrem Pieskoviska aj okienko, hmmm, "Kreativita bez bariér." alebo skôr "Nič nám nie je cudzie, hlavne že som to zmákol" hehhe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak chces poctivo vycentrovat žabku, tak zhod plast. toť vsjo.
ak chces poctivo vycentrovat žabku, tak zhod plast. toť vsjo.
Ja to tiez tak robim. Skoda penazi za ten stojan.
a s tým horekolesom... na centrovacom stojane je to neporovnateľne presnejšie, a keď mám kolesá za 10+ K, asi si ich nebudem ***** takým "presným" centrovaním...
tak navyše treba odrezať zadnú stavbu zo starého biku a bude mať navyše dva stojany
Ja som to zatiaľ poriešil takto
...s tým,že som to ešte nevyskúšal,ale budem musieť vydlu ešte viac rozčapiť...na zadné koleso
Katko Nastal čas urobiť okrem Pieskoviska aj okienko, hmmm, "Kreativita bez bariér." alebo skôr "Nič nám nie je cudzie, hlavne že som to zmákol" hehhe
http://www.kupkolo.cz/produkty/Naradi-a ... _2048.html
ja mam cierny raf, ked mi ho niekedy budu centrovat, tak ta farba sa po bokoch odlupe, ci nie?