cawte mam jeden zavazny problem mam streodve zlozenie Kinex zapuzdrene a misky boli plastove ale teras po roku som to chcel vymenit a tisichran sa ki poulamoval zvnutra ako to mam teras vymenit??kuknite foto?? a dajte dake navrhy
ak je možnosť že na miske ostalo aspon dačo z tisic-hranu a klúč iba vyskakuje( tym pádom to nejde povoliť) zbehni do kovospoju kúp šrób M8 (ak si dobre pamätám priemer) s jemným stúpaním + velkoplošnú podložku a jednoducho dotlač kľúč do misky tak aby nesklzával
tento postup mi pomohol povoliť doralovú misku kinex, tiež bol strhnutý tisic-hran
ak je možnosť že na miske ostalo aspon dačo z tisic-hranu a klúč iba vyskakuje( tym pádom to nejde povoliť) zbehni do kovospoju kúp šrób M8 (ak si dobre pamätám priemer) s jemným stúpaním + velkoplošnú podložku a jednoducho dotlač kľúč do misky tak aby nesklzával
tento postup mi pomohol povoliť doralovú misku kinex, tiež bol strhnutý tisic-hran
ti kss tak to je zatim naj napad aky som pocul uff ....to jasne ved to by slo diky moc vyskusam zajtra:D
tisichran sa ki poulamoval zvnutra ako to mam teras vymenit??kuknite foto?? a dajte dake navrhy
Možno sa mýlim,ale mne sa zdá,že stred je ukončený konusovým štvorhranom.V takom prípade potrebuješ špeciálny sťahovák (4-5 €) na zhodenie kľúk (predtým vyskrutkuj skrutky) + nástavec (3-4 €) na vyskrutkovanie plastových misiek.Ak majú misky zdeformované vnútorné zúbky,je možné stred demontovať blickami a to tak,že pravá miska má asi 3 mm osadnie a za toto osadenie môžeš misku zachytiť a uvoľniť proti smeru otáčania pedálov,takže ako klasický závit.Ľavú misku odskrutkuješ v smere hodinových ručičiek (ĽZ),tak že jednoducho zachytíš osku stredu.
trocha zneuzijem tuto temu...
Mam Campa Chorus starsi stred, tisichran misky. Zaujimalo by ma, ci na tento Campa stred ide rovnaky stahovak ako na Campa kazetu. Cestari urcite vedia ,dik
nakoniec si odpoviem sam (mozno sa to niekomu zide)
zda sa, ze ano, su rovnake, ak sa mylim mozete ma opravit
prehladal som na Campa stranke nejake manualy a tam uvadzaju pre kazetovu maticu aj pre stredove misky rovnaky "kluc": UT-BB080
taktiez Park Tool udava rovnaky s ozn. BBT-5/FR-11C ("Fits all Campagnolo® cassette lockrings,
Also fits Campagnolo® Record™, Chorus™, Centaur™ and Athena™ bottom brackets")
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prestne takkk a teras nevim co s tim
ti kss tak to je zatim naj napad aky som pocul uff ....to jasne ved to by slo diky moc vyskusam zajtra:D
ci ? jedna doprava a druha dolava??
ci ? jedna doprava a druha dolava??
na miske je smer doťahovania označený šípkou !
Možno sa mýlim,ale mne sa zdá,že stred je ukončený konusovým štvorhranom.V takom prípade potrebuješ špeciálny sťahovák (4-5 €) na zhodenie kľúk (predtým vyskrutkuj skrutky) + nástavec (3-4 €) na vyskrutkovanie plastových misiek.Ak majú misky zdeformované vnútorné zúbky,je možné stred demontovať blickami a to tak,že pravá miska má asi 3 mm osadnie a za toto osadenie môžeš misku zachytiť a uvoľniť proti smeru otáčania pedálov,takže ako klasický závit.Ľavú misku odskrutkuješ v smere hodinových ručičiek (ĽZ),tak že jednoducho zachytíš osku stredu.
Mam Campa Chorus starsi stred, tisichran misky. Zaujimalo by ma, ci na tento Campa stred ide rovnaky stahovak ako na Campa kazetu. Cestari urcite vedia
zda sa, ze ano, su rovnake, ak sa mylim mozete ma opravit
prehladal som na Campa stranke nejake manualy a tam uvadzaju pre kazetovu maticu aj pre stredove misky rovnaky "kluc": UT-BB080
taktiez Park Tool udava rovnaky s ozn. BBT-5/FR-11C ("Fits all Campagnolo® cassette lockrings,
Also fits Campagnolo® Record™, Chorus™, Centaur™ and Athena™ bottom brackets")