Istým nedopatrením (chýbajúca rozširujúca podložka) som zničil jednu časť stredového zloženia. Ide o tú "plastovú trubičku" (viď obrázok). Všade som sa stretol s tým, že musím kúpiť, pochopiteľne, celý nový stred (obe ložiská + tá umelohmotná vec), čo stojí cca 1000sk...Neviete, či sa dá kdesi kúpiť iba samotná tá "vec", resp. nie je tu ktosi, čo má také čosi navyše doma?
PS-Sorrka, neviem, ako presne tú "vec" nazvať...
ten plastovy diel tam sluzi na to aby neprenikala voda z ramu k oske a loziskam, proste nieje to az tak strasne podstatna sucast misiek a kluk a podla toho foto sa tato destrukcia da napravit nahritim nejakou teplovzdusnou pistolou jemne a rozitahnutim spat do povodneho tvaru ak to enpojde tak skus zohnat niekde ale cele misky kupovat koli tomu isto nie
No, neviem, či to je až taká nepodstatná časť-po rozobratí som tam mal dosť sajrajtu vnutri, a to určite neprispieva k životnosti stredu...Každopádne, nahriať to už nepojde, bo ten plast je tam aj "natrhnutý", a myslím, že aj v prípade ako-takého vyrovnania by to už nedosadalo presne do tej jednej misky.
ak nezozenies samostatny past tak budes castejsie cistievat shimana kluky HT II nieje az taky problem rozobrat takze cisti cisti cisti pokym nenajdes nahraadny plast
a nepodstatny som myslel vhladom na funkcnost kluk samozrejme jeze necistoty budu potom zkracovat ziovtnost lozisk
to Triki: práveže nie, kua. Kúpil som to nové od jedného týpka, ktorý mi to nahodil, a ňáko som to viac neriešil. Až keď to začalo chraptiť, tak som čekol net, a zistil som, že v mojom prípade tam majú ísť 3 podložky, týpek tam dal iba 2, ktoré bol súčasťou balenia...Blbé 2 milimetre to Lapierre : to neni zlý napad. Enem neviem, či sa mi bude xcieť čistiť to po každom výlete do lesa. Tak ale, asi inú možnosť nemám, kým to nezoženiem odniekadiaľ...
Tak tomu ver, že som rád. Vieš, predával mi to jeden predavač v istom BA obchode, bolo to zhodené z new biku, dal na to dobrú cenu, nahodil to, takže som myslel, že sa vyzná, čo a ako...
len toho cistenia sa az tak bat nemusis necistoty sa ti tam budu dostavat menej lebo sostali sa ti tam aj zvonka ked chybala jedna podlozka tak tesenia na vnutornej strane kluk nedosadali dobre na misky a tak sa bordel dostal aj tade ak uz ich mas dobre stiahnute tak uz by sa tam malo dostat minimum vody a bordelu este menej lebo myslim ze vnutr v rame biku mas maximalne tak vodu ale blato uz tazko ale to uz uvidis casom ci je to az ake strasne ....
A co keby si skusil kuknut nejaky servis ci tam nemaju z nejakeho ineho bike kde sa pokazilo nieco ine na strede tu umelu ,,vec,, ...mozno by ti ju dali pripadne predali..
2Yperit: dnes som bol kamosa pozriet v jednom nemenovanom servise a tak som si na teba spomenul, tak som sa ho opytal, ze ci nahodu tu vecicku nema. ale bol som prekvapeny, lebo my povedal ze urcite mu jedna niekde ostala, ale ze ju musi najprv najist, tak uvidime co s toho bude
...Dudo... ja som tie svoje tiež menil ale dal som tam prvé, čo som zohnal v Gufero, pár stál 150,-Sk nejaké noname, tak som zvedavý čo vydržia...
..inak by som ešte odporúčal výmenu tých plastových podložiek, ja som ich mal otlačené, takže oska mala vôľu, majú ich v Slovkolex-e ale tá cena 109,-Sk za kus je kozmická...
..P.S. myslím si, že hlavný dôvod, že tie ložiská odišli je voda z WAP-ky... na prehadzovačke som minulú sezónu menil ložisko spodnej kladky po každom umytí až kým som neprestal na kladky striekať z WAP-ky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a nepodstatny som myslel vhladom na funkcnost kluk samozrejme jeze necistoty budu potom zkracovat ziovtnost lozisk
to Lapierre : to neni zlý napad. Enem neviem, či sa mi bude xcieť čistiť to po každom výlete do lesa. Tak ale, asi inú možnosť nemám, kým to nezoženiem odniekadiaľ...
1. daju sa kupit zvlast nove, resp. kvalitnejsie, alebo musim kupit cely stred?
2. daju sa rozobrat a zrepasovat, alebo to nema zmysel?
dik za typy
alebo Shimano nakolko maju vraj dlhu zivotnost
mali by byt kompatibilne
http://www.bajk.cz/web/data/clanek.asp?id_clanek=714
Fuuuha Dudo, som netusil, ze mas az tak natrenovane. Nesmies krutit pedalmi tak rychlo
..inak by som ešte odporúčal výmenu tých plastových podložiek, ja som ich mal otlačené, takže oska mala vôľu, majú ich v Slovkolex-e ale tá cena 109,-Sk za kus je kozmická...
..P.S. myslím si, že hlavný dôvod, že tie ložiská odišli je voda z WAP-ky... na prehadzovačke som minulú sezónu menil ložisko spodnej kladky po každom umytí až kým som neprestal na kladky striekať z WAP-ky...
skor ten blatovy kupel na Sele, ked som to rozobral, sajrajtu tam bolo pozehnane