Zatial som si vyhrabal, ze tato vidlica ma dobru povest - cena/vykon, aj odozvy na Slovensku i v Cesku. Nenachadzam rozdiel v RLD, LOD a LOC. To je prva otazka, druha otazka je na tuning - co dobreho prida, robi to niekto v Kosiciach?
PS Potrebujem to uz len na dojazd , viem ze su urcite aj lepsie, ale viac investovat nechcem.
proxys ja som ju opäť poslal na reklamáciu..prišla mi bezozmeny pred pár dňami odtiaľ,no nezvládol som to ignorovať ,,Ja ju mám z TT a taktiež ťuká na začiatku zdvihu skôr,ale aj ponorená si ťukne,čo je práve zaujímavé.. som zvedavý na ďalšie vyjadrenie..mám porobené videá,tak sa snáď už problém vyrieši..napíšem ti ako sa to vyriešilo
A určite je to výrobná vada ? Už sme tu minimálne 4 s rovnakým problémom. Ono ja som si na to už zvykol a neriešim to. Na jazdu to vplyv nemá, vzduch drží, odskok ide v pohode nastaviť, chod má takisto v poriadku. Otázka je, či to vidla robí už od nova keď ju prvý-krát nahodíš na bike, alebo to začne až po čase. Ja si už nepamätám.
dnes som nahadzoval epikona 2014, je trochu lenivý necitlivý aj ked ho podfuknem, ale je ticho... vo vzduchovej komore pod vrchnákom je penový valček, ktorý robí progresivitu, ten som hned vyhodil aby šla v celom zdvihu.
erikmir Mne to robí vidlica už od začiatku.. Riešenie sa už dosť dlho vlečie a už som ju druhý krát poslal späť predajcovi..Vidlica nieje ovplyvnená čo sa týka chodu,odskoku,alebo akéhokoľvek nastavenia,len každé menšie prepruženie je prevádzané otravným a dosť hlasným ťuknutím..či už hore kopcom alebo po rovine..najhoršie to je niekde v lese kde je úplne ticho,tam ma to dobre znervózňuje..aj pri miernom zanorení vydáva tento zvuk keď sa ho snažím napodobniť na mieste,,počuť to akoby z lockoutu a keď ho uzamknem a prepružím,čo sa dá a myslím je to normálne tak je ticho,akonáhle odomknem,opäť vydáva zvukový prejav..
Jak som napísal, ja to neriešim. Vidla funguje, takže je to v pohode. Ale daj vedieť ako si pochodil s reklamáciou. Ak sa nepodarí, tak ju asi jedine poslať do susp clinic nech s tým niečo vymyslia.
alebo ju vymeniť tuto sezonu ešte vydrží a pak by si ten rám zaslužil tapered krk a s pevnou osou. Len by som jej chcel spravit repas, len nemožem nikde zohnať na to veci :-\
Ak sa mi na E*****ne zavzdušnila tlmiaca patrona, tak to treba nejak vehementne riešiť a ovplyvňuje to chod? Rozoznal som to akurát tak, že keď som ju mal vybratú, tak po stlačení na doraz sa z časti vrátila. Alebo to je nejaký pružinový doraz v patrone?
Neviem o e*****noch z TT, ale môj obyč. e*****n nikdy nejde úplne na doraz, že sú vnútorné nohy úplne zasunuté, vždy tam je 0,5-1cm voľnosť. Veď vyfúkni, a uvidíš kam až by ti mohol chodiť, inak som počul, že v TT aby nahodil presne pružinku, tak vŕta nový otvor pre tú závlačku, čo upravuje zdvih, čiže by som sa možno ani nedivil, že nejde na "plný rozsah", ale osobne neviem, veď mu pošli mail alebo zavolaj.
Ta prva z cykloobchodu - RLD (Rebound Lockout Damper), má zamykanie z korunky a tá druhá RL-R- (myslim Remote Lockout - Rebound) ma zamykanie pačkou z riaditok a interna uprava zdvihu je určite možna u oboch
Zdarec, tak som uz aj ja vlastnikom E*****na, konkretne SR Suntour E*****N X1 RL-RC, neviem ktory rocnik, ale neviem rocnik, asi 2013 (ak nie je 2014, tazko povedat ). Vsimol som si ale zopar veci, ktore robi od kedy som ju vobec vyskusal a to som sa na nej moc nevozil. Prva je to, ze vidlica sa da mierne povytiahnut z vonkajsich noh, asi tak o pol centi, ale ked ju pustim, tak sa to vrati do "standardnej" polohy. Je to normalne? Druha vec je to, ze pri nabehu na stlacenie je zhora taka, kvazi vola si 1mm a mam pocit, ze to pri rychlom stlaceni, hlavne po prechode velkym mnozstvom nerovznosti akoby tuka. Opat ta ista otazka, je to normalne?
Dakujem
e*****ny vždy vydavali čudne zvuky, niečo robi pruženie, niečo tlmenie netreba to riešiť kým to funguje ako ma... moja napr pluje olej von cez gufera menil som gufera avšak iba za bežne ake dostat kupit v každom obchode s guferami a nepomohlo to, dokonca grcala ešte viac...... vie niekto odporučit nejake kvalitne gufera ktore dobre tesnia v oboch smeroch ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=50155_137_135&products_id=100916
http://www.koloshop.sk/mtb-odpruzene-vidlice-mtb-odpruzene-vidlice-26--341/SR-Suntour-E*****n-RL-R-26--odpruzena-vidlice-cerna.html
-15% SR SUNTOUR REE015 puzdro Raidon/Epicon RS17
3,39 € -15%
MOC 4 €Dakujem