hmm vy mate chute.
u nas v dca sa akosi rozmaha podsvietenie bikov neonovymi trubicami.
zvlastne ja sa snazim aby ma nebolo vidiet a vy takto? (mestska policia a tak)
ten filipov príspevok ma riadne pobavil, tie elastáky na zimu mala byť rozumná a aktuálna a potrebná varianta namiesto kúpy takých ***** a keď sa mu zdá byť svetielkovanie haluz, tak som mu to spojil, aby sa mu to zdalo sympatickejšie. takže z mojej strany to nie sú detské chuťe-a také ***** by ma ani sameho od seba nenapadli, tak bacha na tie deti
pocujte chlapci z dca a niektori ostatni, trochu velakrat ste pozerali F&F, nemyslite? jako podsvietenie je haluz, ale neda sa to bachat kade-tade. sak by tu za chvilu chodili podsvietene kombajny. a este aj svietiace ventilky! kup si radsej 2 predne svetla, aby si to nezapichol do nejakej lavicky, popripade babky, ktora sa vracia z kostola... preboha sak sa spamatujte!
svietiace ventilky? hmmm, super vec, ja som za, podporujem to, vyzera to cool, ked s tym ides v noci,a vidno take pekne slahajuce svetielka... preco nie...
leeeenze ma to jedinu jednu zasadnu nevyhodu. predstav si, ze nechas bike chvilu bez dozoru, a ventilky su prec!! no neslahlo by ta? mna teda ano:)
ale mne osobne sa paci aj kombinacia styroch prednych svetiel- jak na aute...
2 po bokoch- Hi-Intense LED-aby to vyzeralo ako xenony, a dve v strede- nejake klasicke halogeny... a potom si ludia fakt uz budu z dialky mysliet ze ide stuningovana motorka DD
A este viete co musi byt uuuple superne stylove? nejakym sposobom pripevnit na vidlicu na kazdu stranu svetlo Hi-Intense LED,take pekne modre,aby to tak pekne osvetlilo cestu, a napis na vidlici... a kotuc .
Ale no, priznajme ze by to stalo naozaj dost penazi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takze tak. - DECKO
u nas v dca sa akosi rozmaha podsvietenie bikov neonovymi trubicami.
zvlastne ja sa snazim aby ma nebolo vidiet a vy takto? (mestska policia a tak)
ten filipov príspevok ma riadne pobavil, tie elastáky na zimu mala byť rozumná a aktuálna a potrebná varianta namiesto kúpy takých ***** a keď sa mu zdá byť svetielkovanie haluz, tak som mu to spojil, aby sa mu to zdalo sympatickejšie. takže z mojej strany to nie sú detské chuťe-a také ***** by ma ani sameho od seba nenapadli, tak bacha na tie deti
leeeenze ma to jedinu jednu zasadnu nevyhodu. predstav si, ze nechas bike chvilu bez dozoru, a ventilky su prec!! no neslahlo by ta? mna teda ano:)
ale mne osobne sa paci aj kombinacia styroch prednych svetiel- jak na aute...
2 po bokoch- Hi-Intense LED-aby to vyzeralo ako xenony, a dve v strede- nejake klasicke halogeny... a potom si ludia fakt uz budu z dialky mysliet ze ide stuningovana motorka
A este viete co musi byt uuuple superne stylove? nejakym sposobom pripevnit na vidlicu na kazdu stranu svetlo Hi-Intense LED,take pekne modre,aby to tak pekne osvetlilo cestu, a napis na vidlici... a kotuc
Ale no, priznajme ze by to stalo naozaj dost penazi
http://gadgets.zive.cz/index.php?q=node/1243
Výrobca je asi tento:
http://www.yankodesign.com/product_info.php?products_id=1195
cenu neviem, je to len taká hračka, sériovo sa to asi nevyrába...
http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=2103413