pred týždňom som pri čistení vidlice a tlmiča prišiel na "nemilú" vec. Prachovka (kde sa vnútorná noha zasúva do tela tlmiča) bola na jednom mieste po obvode v dĺžke asi 1cm vysunutá oproti zvyšku o 1-2mm, bolo to viditeľné voľným okom. Navyše tlmič pri stláčaní vydával taký svišťavý zvuk (ale len potichu, nie je to moc počuť).
Objednal som teda zo Slovkolexu sadu tesnení, v tom, že tú prachovku v prípade poškodenia vymením. Lenže dnes, keď som konečne ten tlmič rozobral, som zistil, že to nebolo prachovkou, ale samotnou komorou tlmiča, teda presnejšie hranou, ktorá oddeluje odseba túto prachovku a ostatné tesnenia. Fotografia je v prílohe.
Chcel by som sa teda opýtať, je to na reklamáciu? Resp. uznajú ju (Slovkolex), aj keď som ten tlmič rozobral?
Pretože už ten tlmič s touto komorou nedám dokopy, keďže keď sa o to pokúsim, tak celá prachovka výjde von, keďže ju nemá na tom mieste čo držať (nezmestí sa do toho zúženého miesta).
Dík.
posledný komentár: 17. 8. 2023 o 6:19
http://www.bike-forum.cz/forum/dodrzujete-udrzbu-tlumice-fox-float/777888/forum.html
Zhrnutie: Znama chyba, reklamacia v SLOVKOLEXe bez problemov.
Komoru som si dal namontovať lowvolume, len rozmýšľam nad úpravou compression tune z max na min. Bude to na rám Giant Reign 2008, tak sa chcem opýtať, čo by táto zmena pre mňa okrem zvýšenia citlivosti znamenala, presnejšie či by po tejto úprave nechodil tlmič často nadoraz atď (ale keďže som si tam dal namontovať malú komoru, tak by nemal).
Len by som rád vedel, okrem tej citlivosti a chodenia na doraz (čo je mi už viacmenej jasné), či sa nebude príliš prepadať do zdvihu už aj pri malých nerovnostiach a potom už nezvládal brať tie väčšie, ktoré by nasledovali (na mtbr.com bol na to výraz "midstroke", presnejšie "blow easily through midstroke").
prepady tmiča nečakaj ale potom bude bike viac citlivý = viac hojdavý
hmm no myslím že sčasti ho ovplyvňovať môže (jedná sa tam o planžetky) ale prepady tlmiča do zdvihu by som určite nečakal
A žádné propadání do zdvihu se nekoná na menší překážkách. Nepatrný rozdíl tam samozřejmě je, ale minimální. Pokud někomu přijde, že se mu zbytečně propadá full na menších překážkách, tak má fulla s nevhodným průběhem pro jeho požadavky.
Najprv som vyplnil HV komoru a tlmič už nechodil tak do zdvihu, čo bolo síce fajn, ale stále som nemal z toho taký pocit, že je tá zadná stavba citlivá. proste tam bola veľká hrana pri náraze na malú prekážku.
potom som sa dočítal od mloka a lapierra o zmene CT. mal som to od výroby na MAX.
Lapierr zmenil CT z MAX na MIN, za čo mu veľmi ďakujem
Zrazu som mal krásne citlivú zadnú stavbu. Ale cez zimu som už moc nejazdil. Teraz som už začal jazdiť a začal som skúšať rôzne tlaky a zistil som, že komoru mám až moc vyplnenú. Pri sagu cca 25% som mal zase problém využiť celý zdvih tlmiča aj pri dropoch atď.
Lapierr spravil ten vetilok čo je na piestnici presne tak, aby sa dala v pohode zložiť HV komora, a teraz som trošku ubral z matieriálu, čo je dnu, a priebeh sa príjemne upravil. pri rovnakom tlaku využíva tlmič viacej zdvihu
Som teraz totálne spokojný a viac k lepšiemu to už asi nepôjde