Chcem kupit niake tie tretry do 3 000Sk a neviem si vybra respektive rozhodnut sa....rozhodujem sa medzi Scott comp 07 a axon edge{tie preto lebo maju pracku}.primem kazdu radu a ine znacky..........diky za vsetky rady
ked mozem aj ja nico .. mam NW z troma suchimy a tvrda podrazka..su fakt kvalitne a lahke...perfektne odvetranie ale horsie budu na zimu. rychle vyzuvanie a obuvanie... na rozdiel od snurovacih ktrore mam tiez.maju maksiu podrazku dlho sa obuvaju..niesu tak odvetrane ale budu vhodnejsie na chladnjesie pocasie.a rozmyslam nad turistickymi nad kotniky pretze su bezpecnejsie ochrania predsa len tie kotniky..takze treba si to poriadne rozmysliet...
Ja mam tretry Shimano MT31 a neda sa povedat ze by som bol nejako nespokojny.
Chodi sa v nich celkom dobre ale zase urcite niesu dobre na nejaku turu alebo co...ked prsi tak casom premoknu, ak je velka zima aj noha v nich mrzne. Akurat mi vadi, ze z casu an cas mi tak divne vrzga pedal, to sa nejaka cast pedalu sucha o gumenu podrazku a vtedy to tak piska...este som neprisiel na to ako to odstranit, ale aj tie moje pedale (m-505) niesu nejaky zazrak, povoluju sruby a proste, treba casom nieco poriadnejsie. Tretry vyzeraju myslim ze celkom ok, proste ako nejake turisticke topanky. Kupil som ich preto ze to boli najlacnejsie tretry ktore vyzerali byt ako tak slusne, ale nabuduce by som si ich uz urcite nekupil. Skor nieco od specialized, tie body-geometry tretry
Akurat mi vadi, ze z casu an cas mi tak divne vrzga pedal, to sa nejaka cast pedalu sucha o gumenu podrazku a vtedy to tak piska...este som neprisiel na to ako to odstranit
vyrezať knajpom, mne to robili spec spt mtb, desný náser ten vrzgot
ja mam tie co Billes a myslim ze za tu cenu su v pohode...
a zasa v takom dazi ze by mi premokli som este nejazdil...
a tie problemy co ma on ja nemam to mozno jemu dosiel nejaky nepodarok alebo je chyba v pedaloch ale ja s nimi nemam ziadny problem....
Bol som sa prejst po shopoch, pozeral som nejake take co sa da v nich aj slusne chodit (nie tury) a najviac sa mi pacili od shimana tusim mt40 Co si o nich myslite?? Lacnejsie som nenasiel v meste, vsetky ostatne boli bud male alebo velke .
Shimano M40 univerzálne športové tretry pre rekreačných bikerov / výstelka Eva so zvýšenou hustotou / gumová podrážka pre účinné šlapanie a pohodlnú chôdzu / hmotnosť 830g
ja potrebujem 44-ku, takze tie co tam maju su akosi velke. ale nemyslel som lepsiu cenu tohto modelu, ale nenasiel som ine tretry ktore by mi boli dobre za lepsiu cenu, ale inak DIK
jeden dotaz.
Mam tretry specialized mtb http://www.specialized.cz/new/doplnek_s ... oplnek=435 a su moooc odvetrane uz na toto pocasie...
Otazka mam si ist kupit do trek shopu nejake super uzastne thermo ponozky ci radsej do cykla neoprenove navleky na tretry ?
jeden dotaz.
Mam tretry specialized mtb http://www.specialized.cz/new/doplnek_s ... oplnek=435 a su moooc odvetrane uz na toto pocasie...
Otazka mam si ist kupit do trek shopu nejake super uzastne thermo ponozky ci radsej do cykla neoprenove navleky na tretry ?
jednoznacne navleky, windstoperove na jesen, neoprenove na zimu (neodporucam, strasne sa poti noha)...
Bol som sa prejst po shopoch, pozeral som nejake take co sa da v nich aj slusne chodit (nie tury) a najviac sa mi pacili od shimana tusim mt40 Co si o nich myslite?? Lacnejsie som nenasiel v meste, vsetky ostatne boli bud male alebo velke .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ty si si este nikdy nebuchol clenok o bike?
Chodi sa v nich celkom dobre ale zase urcite niesu dobre na nejaku turu alebo co...ked prsi tak casom premoknu, ak je velka zima aj noha v nich mrzne. Akurat mi vadi, ze z casu an cas mi tak divne vrzga pedal, to sa nejaka cast pedalu sucha o gumenu podrazku a vtedy to tak piska...este som neprisiel na to ako to odstranit, ale aj tie moje pedale (m-505) niesu nejaky zazrak, povoluju sruby a proste, treba casom nieco poriadnejsie. Tretry vyzeraju myslim ze celkom ok, proste ako nejake turisticke topanky. Kupil som ich preto ze to boli najlacnejsie tretry ktore vyzerali byt ako tak slusne, ale nabuduce by som si ich uz urcite nekupil. Skor nieco od specialized, tie body-geometry tretry
vyrezať knajpom, mne to robili spec spt mtb, desný náser ten vrzgot
a zasa v takom dazi ze by mi premokli som este nejazdil...
a tie problemy co ma on ja nemam to mozno jemu dosiel nejaky nepodarok alebo je chyba v pedaloch ale ja s nimi nemam ziadny problem....
Shimano M40 univerzálne športové tretry pre rekreačných bikerov / výstelka Eva so zvýšenou hustotou / gumová podrážka pre účinné šlapanie a pohodlnú chôdzu / hmotnosť 830g
Maju tam super zlavy len na mna nemaju cisla
http://velosprint.sk/shop/index.php?mai ... th=331_332
jednoznacne navleky, windstoperove na jesen, neoprenove na zimu (neodporucam, strasne sa poti noha)...
tie ma moj oco a chvali si ich...