je to fakt dobrá cena len mňe stačí jedna čelusť dozadu a do predu dávam kotúč takže. ALE INAK FAKT SUPER ZA TIE PENIAZE niekedy treba pozerať shopy a natrafíš na niečo takéto
2Craobs ale priznaj sa, ze si na to neprisiel sam...velky brat ta videl
nj.. na tento nie.. ja som si ich objednal za 1880KC..
a dneska uz mohli byt doma, ale ked mi volal kurier tak som bol v skole, takze az zajtra doobeda.. ale aj tak je to sila
treba sa hlasit na bike-forum.cz maju vacsi prehlad o veciach doma povodne som uvazoval nad LX, ale ked mi zadrel ze mam trocha dosporit a kupit sd7 som kukal ze co?? a potom som pochopil
postovne je vacsinou tak 250-300 KC pri nakupe do 3000KC, podla shopu.. kurz vacsinou 1.3-1.35... no ale ked si zoberem ze jedna brzda u nas 1400, packy 1700.. takze spolu 4500 alebo skor
takze avidy sd7 doma, uplne v pohode, su so dela ..
objednaval som to v stredu 26 poobede.. objednavku vybavovali az vo stvrtok 27 a odoslali cez PPL, v pondelok 1.5 bol sviatok, v utorok mi volal kurier ci som doma takze tak 3-4 pracovne dni... ale neviem ci aj sobotu rataju..
takze avidy sd7 doma, uplne v pohode, su so dela ..
objednaval som to v stredu 26 poobede.. objednavku vybavovali az vo stvrtok 27 a odoslali cez PPL, v pondelok 1.5 bol sviatok, v utorok mi volal kurier ci som doma takze tak 3-4 pracovne dni... ale neviem ci aj sobotu rataju..
Ja nedam dopostit na paraleogram, na svojom druhom biku ich mam a podla mna brzdy bez paraleogramu by som nechcel ani zadara, aky je rozdiel napr. medzi V-brake LX 06 a ALIvio, ziadny , ten isty princip brzdenia. A XT brzdia naozaj super, hlavne kvoli konstantnemu kolmemu pritlaku na rafik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a dneska uz mohli byt doma, ale ked mi volal kurier tak som bol v skole, takze az zajtra doobeda.. ale aj tak je to sila
treba sa hlasit na bike-forum.cz
http://www.bikemarket.cz/product.php?ID ... 1234d608b0
postovne je vacsinou tak 250-300 KC pri nakupe do 3000KC, podla shopu.. kurz vacsinou 1.3-1.35... no ale ked si zoberem ze jedna brzda u nas 1400, packy 1700.. takze spolu 4500
Neni co resit.
objednaval som to v stredu 26 poobede.. objednavku vybavovali az vo stvrtok 27 a odoslali cez PPL, v pondelok 1.5 bol sviatok, v utorok mi volal kurier ci som doma
objednaval som to v stredu 26 poobede.. objednavku vybavovali az vo stvrtok 27 a odoslali cez PPL, v pondelok 1.5 bol sviatok, v utorok mi volal kurier ci som doma
dúfam že ty dobre poslúžia
vsak Vcka, nie?
vsak Vcka, nie?
On xcel asi vedieť, že či dobré alebo nem-dobré.
no vsak kazdy druhy clovek ma tie brzdy
urcite sa s nimi da brzdit, takze neviem preco by mali byt zle...
vieš ono je to tažko povedať čo je lepšie lebo sú na tej istej úrovny. jeden ti bude tvrdie xt a druhý avid. to máš tak
To vie potešiť. Ked jednému prídu za 4 dni a tebe za........