vie mi niekto poradit, co sa da robit s tym, ked dosadacia plocha novej vidlice (A na obr.) je vacsia, ako plocha osky v naboji (B na obr.)
je treba vymenit naboj alebo staci osku alebo existuje aj ine riesenie?
dik
dotm: s tym netreba robit nic. len jazdit... jedine, ak by si vymenil osku za pevnu na normalne matky... ale je to urcite v pohode...
p.s. sorry za nekvalitnu fotku, je to fotene naslepo mobilom (nechcelo sa mi otacat bike)...
tady toho smailika nevidím.Myslím že to nepochopil ani author témi.Dotm
Ja už mám troška prehlad čo píšeš za kravini,ani tu srandu sme nepochopili.
ani sa ti necudujem, ze si tu srandu nepochopil, totizto ty si nepochopil ani gramatiku....
a takisto neviem co som napisal zle, iba ak by vymenil osku, vtedy to bude uplne doliehat a to je pravda takze kraviny pises iba ty.
Sice tam nastava sustredeny tlak,ale ten sa v patka vidle roznesie do celej plochy, z ocelovych konstrukcii viem, ze spoj moze dosadat aj 1/2 polochou a neusmykne sa, ta oska ma velku smykovu odolnost a na tak kratkej vzdialenosti a pro predpati upinakom sa nema sancu ani ohnut. Montuje sa to standartne na vsetky biky takto ,aj naboje na priemysloch maju len 1/2 vylozenie oproti hrubke patky
podla mna uz sa moze tato tema uzavriet je to tak ako napisal muffin a uz to neries...proste ono to funguje na principe ako hlavove zlozenie keby stlpik na vidle bol dlhsi ako predstavec tak to vsetko neutiahnes a sa ti rozsype hlav.zloz. .....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nie som si isty, jedine, ze by existovalo nieco specialne, pretoze cast B na obr. je sucast osky a nie rychloupinaku
p.s. sorry za nekvalitnu fotku, je to fotene naslepo mobilom (nechcelo sa mi otacat bike)...
Pozri na svoj bik.Nez napises kravinu.!!!!!!!
K teme :je to uplne v pohode len na tom jazdit a nezatazovat si hlavu-uplne bezna vec.
Pozri na svoj bik.Nez napises kravinu.!!!!!!!
K teme :je to uplne v pohode len na tom jazdit a nezatazovat si hlavu-uplne bezna vec.
najprv pochop, ze to som myslel zo srandy, kedze bol za tym smajl....
Nabuduce nas prosim usetri od podobnych postov!
Na "srandovne postovovanie" tu je sekcia "O hocicom"
Dakujem v mene uzivatelov tohoto fora!
tady toho smailika nevidim.Myslim že to nepochopil ani author temi.Dotm
Ja uz mám troska prehlad co pises za kravini,ani tu srandu sme nepochopili.
Ja už mám troška prehlad čo píšeš za kravini,ani tu srandu sme nepochopili.
ani sa ti necudujem, ze si tu srandu nepochopil, totizto ty si nepochopil ani gramatiku....
a takisto neviem co som napisal zle, iba ak by vymenil osku, vtedy to bude uplne doliehat a to je pravda takze kraviny pises iba ty.
Billes sorry ale nedá mi, aj toto je absolútna blbosť.
to si celkom nemyslim, obycajna vidla nema taku siroku patku a uchytit sa da