lyrik určite nie, mz44 možno - podľa toho akú verziu a za koľko...
ak máš vidlicu nastavenú na 120mm, tak si ju nastav na 140 a máš pokoj. Aj keď si stále myslím že tam máš 140mm
Potom celkom lacná náhrada je rs sektor, robí sa aj so 140mm zdvihom. Najvyšší model toho ctm-ka ju má so 130mm zdvihom...
Zdravím Vás Neviem či to môžem aj tu napísať ale skúsim to mám bicykel Kelly's Quartz teraz tam mám vidlu RST Gilla plus 100mm nič moc .. chcem sa spýtať rozmýšľal som nad Suntour E*****n 2011 http://www.suncycle.sk/sk/produkt/sr-suntour-e*****n-rld-disc/2331 z tadeto a chcem sa spýtať či by som mal zobrať 100mm alebo 120mm či to neovplyvni nejako chod bicykla alebo či sa mi nezlomí rám .. jazdím tak do lesa do hôr keď tak nič extra neskáčem na nom . A ešte sa chcem spýtať či je dobrá aj rovno sériová výroba či ide tak fajne
zmenu určite očakávam to áno takže ty vravíš že aj bez TT ide dobre ? hlavne sa bojím lebo som počul že viac ako 100mm by možno mohol byť problém aby si mi nezlomil zvar .. ale myslím si že pri normálnej jazde bez skákania by sa nemal zlomiť či ?
Rozdiel gila -> e*****n je velky ....e*****n -> e*****n tt este vacsi ....na normalne vozenie staci e*****n ale po urcitom case si myslim ze bdues chcet este nieco lepsie viem o com hovorim mam obyc e*****n a keby som vedel nasetrim a chvilku pockam a kupim TT verziu
tiez idem kupovat novu vidlu, do 200e ale potrbujem na V brzdu, viete mi nieco poradit???
...alebo radsej kupit e*****n a prerobit na kotucove?? moc sa mi to ale nechce prerabat lebo mam brzdovu packu spojenu s prehadzovacom a vsetko menit...ach...
No nehovorím že TT neni dobrá pozeral som videa no fuu.. ale nechce sa mi veľmi vrážať peniaze do toho ... a nedalo by sa potom keby že som jazdil ten E*****n a potom by som sa rozhodol poslať tomu Milanovi do Česka tu moju a spravil by z nej TT ? alebo si to viem aj sám spraviť či on to robí nejako špeciálne ? A neviete koľko by asi stála presne taká čo som tu dával ale TT verzia ?
No nehovorím že TT neni dobrá pozeral som videa no fuu.. ale nechce sa mi veľmi vrážať peniaze do toho ... a nedalo by sa potom keby že som jazdil ten E*****n a potom by som sa rozhodol poslať tomu Milanovi do Česka tu moju a spravil by z nej TT ? alebo si to viem aj sám spraviť či on to robí nejako špeciálne ? A neviete koľko by asi stála presne taká čo som tu dával ale TT verzia ?
Poslat vidlu do TT sa neda lebo e*****ny nerobia iba predavaju uz upravene e*****ny
tá tvoja Gila je na závitové alebo na A-Head (bezzávitové) hlavové zloženie? teoreticky by to šlo, pokial je vonkajší priemer hlavovej trubky tvojho a jeho biku rovnaký. zmeraj so šublérou (posuvné meradlo) vonkajší priemer hlavovej trubky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lyrik určite nie, mz44 možno - podľa toho akú verziu a za koľko...
ak máš vidlicu nastavenú na 120mm, tak si ju nastav na 140 a máš pokoj. Aj keď si stále myslím že tam máš 140mm
Potom celkom lacná náhrada je rs sektor, robí sa aj so 140mm zdvihom. Najvyšší model toho ctm-ka ju má so 130mm zdvihom...
-15% SR SUNTOUR REE015 puzdro Raidon/Epicon RS17
3,39 € -15%
MOC 4 €tiez idem kupovat novu vidlu, do 200e ale potrbujem na V brzdu, viete mi nieco poradit???
...alebo radsej kupit e*****n a prerobit na kotucove?? moc sa mi to ale nechce prerabat lebo mam brzdovu packu spojenu s prehadzovacom a vsetko menit...ach...
EDIT: taktiez mam Gilu 100ku, bike Author Kinetic
http://www.kupkolo.cz/sr-suntour-e*****n-rld-100-mm-quot-v-quot-brzdy-2010_z4687/
Tak vidíš už vieš že je.
Poslat vidlu do TT sa neda lebo e*****ny nerobia iba predavaju uz upravene e*****ny
http://tuning-test.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=7&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=4
http://tuning-test.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=26&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=4