Ahojte som tu novy a v podstate an novy na bicykli..min rok som si kupil meridu mats TFS100 a ako spravny laik som si myslel ze za 550e dostanem uz celkom slusny bicykel ....teraz by som chcel vymenit aspon vidlicu mam tam SR XCM MLO 100 za daco lepsie len vobec neviem podla coho mam vyberat teda ake parametre mam sledovat aby mi ta nova vidlica pasovala do ramu a aj kolesa kedze neviem ci mozem dat koleso ktore bolo na vidlici na pevno na vidlicu na rychloupinak celkom by sa mi pacili tieto vidlice Vidlice SR Suntour E*****N LO-R LITE 26 alebo rst titan nieco do cca 200e kedze na moj bike sa asi daco lepsie asi ani neoplati mozno ak by tam pasovalo aj daco s vacsim zvihom lebo z tej povodenej som cely roztraseny ...vazim cca 90kg a jazdim po horskych cestickach nie krizom cez les...dakujem za odpoved dufam ze som to tu nepopisal ako madar a niekto odpovie:D
Ahoj, aky mas bike? Podla toho sa urci, aky krk/osu na vidle budes potrebovat. Co sa tyka samotnej vymeny, ak by si vymenil za e*****n, tak by si si dost polepsil
merida mats tfs 100 hardtail 26kolesa ja som sa snazil hladat uz na vsetkych forach aby som sem nepisal asi uz milionkrat to iste ale stale som z toho debil tak sa radsej spytam http://www.merida.sk/prodej/Matts-TFS-100
Dakujem a vacsi by nebol lepsi neperovalo by tolepsie?? Lebo teraz sa mi pri tejto stava ze vidlica sa zastavy az ked vrazy do hornej casti cize neztlmi ten naraz este raz dakujem za odlovede
Chcel by som sa eate spytat v predchadzajucej podobnej teme sa jeden pytal kde sa da vidla kupit a on ze u milana on tuninguje vidlice ...kto to je kde najdem jeho eshop dakujem
ale vôbec neviem aký je medzi nimi rozdiel.poradili by ste mi?
prípadne ak máte nejaký iný návrh do rozpočtu 180e.
ak to pomôže
65kg, 40%cesta 60%hory, maratóny pre radosť, skôr lahší ako tažký terén. ročne cca 2000km.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na tvoj bike treba hladat model s krkom 1 1/8 a rychloupinakom.
mám záujem na svoj bike kúpiť novú vidlicu. kedže tora zo suncycle je na dlhú dobu nedostupná rozmýšlam medzi
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/sr-suntour-e*****n-x2-rld-disc/5197
a
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/sr-suntour-e*****n-x1-rl-r-lite-100-biela-2012/4241
ale vôbec neviem aký je medzi nimi rozdiel.poradili by ste mi?
prípadne ak máte nejaký iný návrh do rozpočtu 180e.
ak to pomôže
65kg, 40%cesta 60%hory, maratóny pre radosť, skôr lahší ako tažký terén. ročne cca 2000km.
ďakujem
-15% SR SUNTOUR REE015 puzdro Raidon/Epicon RS17
3,39 € -15%
MOC 4 €Inak tie E*****n vidlice sú OK.
savings Marzocchi Bomber Z2 Air 29" odpružená vidlica, čierna
451 € savings
MOC 719 €X2 je novší ročník
ale aj toto je kusok na limit ale asi naj volba
http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=50155_137_135&products_id=102671