Prosím vás viete mi poradiť mám Vidlicu RST Omega 100 RS a po roku jazdena mi voláko divne pruží.Na začiatku jazdy pruží a počase zostane tuhá a pruží len málo.Chcem ju rozobrať ale nejde mi odkrútiť strana na ktorej je zapínanie a vypínanie pruženia.Skrutka sa točí ale nejde vykruti uplne von aby som rozobral vidlicu.Neviete náhodov niekto poradiť?aj nejakú stránku k manuálu.Ďakujem
k teme:
Aj ja mam vidlicu RST a tiez mi len velmi tazko pruzila, ale uz som sa naucil ako nato: tie gumicky co su na vidle treba odskirit zo srubovakom a strieknut tam olej. Nebat sa aj viac, ale nie prílis vela. Ked je tam olej staci parkrat stlacit a malo by to ist lepsie.
len aký olej tam dávaš.. pretože niektoré oleje by ti mohli vo vnútri vidlice rozpustiť vazelínu, ak máš elastomerovú/pružinovú. tak bacha na to..
k teme:
Aj ja mam vidlicu RST a tiez mi len velmi tazko pruzila, ale uz som sa naucil ako nato: tie gumicky co su na vidle treba odskirit zo srubovakom a strieknut tam olej. Nebat sa aj viac, ale nie prílis vela. Ked je tam olej staci parkrat stlacit a malo by to ist lepsie.
len aký olej tam dávaš.. pretože niektoré oleje by ti mohli vo vnútri vidlice rozpustiť vazelínu, ak máš elastomerovú/pružinovú. tak bacha na to..
Budem si davat pozor, ale tento postup mi odporucil predajca, tak doverujem.
inak RST vidly uz niesu vraj az taky odpad ako byvavali... len sa treba o ne viacej starat. ja som mal cest na mojom biku este so starsim modelom menom 156P a to bol teda otras. ku koncu zivota pruzila ledva 2cm (povodne 50mm). to boli casy... teraz s Magurou to je uz ina kava
to respo:sorry, ze som ti pokazil zabavu, akurat mam pocit, ze billes s peppom sa v poslednom case stali lahkym tercom pre mnohych foristov aj v pripadoch, kedy sa pytaju alebo hovoria k veci...naproti tomu sa tu objavuje zopar "odbornikov", ktori ostavaju bez povsimnutia
preto by som sa ako spravny lokal-patriot mal zastat nasej kosickej omladiny
hahahahahahahahaha RST bude dobra vidla az ju uvidim na stroji Steva Peata alebo Cedrica!!!!!!! radsej 500 rocnu Rock Shox, ktora bola na prvej parnej lokomotive ako to hovno.. ja som nenaletel, no sprvoti som si myslel, ze aky "profi casopis" no pri patentovanom ohybe konstrukcie som sa skoro dosral. MARECEJ!!!!!!! kde mas tie TENA plienky, zisli by sa!!!!!!!
Aku vidlu by ste mi doporucili? Mam 85kg, mam rst ale je na najtvrdsie nastavena a aj napriek tomu ide na doraz. Zostat vernym rst-ckam alebo prejst na nejaku inu znacku? Po financnej stranke takych 5000-7000. Ale moze byt aj menej...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Budem si davat pozor, ale tento postup mi odporucil predajca, tak doverujem.
pre tvoje info:natahuje ta a zjavne sa mu dari
musel si to prezradit? mohla tu vzniknut este celkom plodna diskusia. ako naposledy v teme vertec od vertecsniperridera (adminom uz tusim zmazana)
btw sorry billes
bol (alebo stale je..neviem ) tu jeden uzivatel menom vertecsniperrider
inak RST vidly uz niesu vraj az taky odpad ako byvavali... len sa treba o ne viacej starat. ja som mal cest na mojom biku este so starsim modelom menom 156P a to bol teda otras. ku koncu zivota pruzila ledva 2cm (povodne 50mm). to boli casy... teraz s Magurou to je uz ina kava
preto by som sa ako spravny lokal-patriot mal zastat nasej kosickej omladiny