moznoze to ignoruju vyrobcovia bicyklov a pouzivaju lacnejsie delene reducery. Zalezi aj od pomeru prepakovania zadnej stavby k zdvihu tlmica, akou silou tlacis na puzdro......
Napriklat GT-cko pouziva tiez system s ocelovym čapom do oka, ale naviac hlinikove vymedzovacie diely maju na sebe "blatníčky", vyvýšené miesto s vybranim do vnútra pre O-krúžok zo strany k tlmiču.
Martin, moja
Konecne viem, co dam sebe resp. bajku pod stromcek.
SLS = Slovenska loziskova spolocnost
08DU08 = typ klzneho puzdra (oceloveho) s klznou kompozitovou teflonovou vrstvou (ciernou) o rozmere 1/2 palca - Fox rozmer. Moze byt tiez typ 08DP08 - ten ma cervenu klznu teflon. vrstvu
GGB = vyrobca klznych lozisk: http://www.ggbearings.com/
4romanx: ozrejmi mi vyraz reducer a ,,enkoduj" mi toto: SLS 08DU08 od GGB
Vdaka.
marost:: preto som zalozil toto vlakno, pretoze sa mi zda, ze odchadzaju nejako rychlo. Aj ked je pravda, ze maju odjazdene dost kilometrov.
Podotykam, ze os tlmica je presne vystredena voci vahadlu-nejedna sa o vyvaklanie.
Inak na tom nerobim nic zvlastne, rad sa pustim z kopca a normalka slapem do kopca...hlavne na nom jazdim
...ten kit obsahuje aj klzne loziska na tlmic?
ano polymerove, ale Tebe bude stacit iba do horneho oka tlmica, v dolnom mas tusim priamo cap bez klzneho puzdra rovno v oku tlmica.
...ten kit obsahuje aj klzne loziska na tlmic?
Este otazka pre vsetkych: Na Reigna 08 kde zozeniem loziska do zadnej stavby?
Vdaka...
skús heavy duty mount kit od tf tuned. sľubujú o 60% dlhšiu životnosť...
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44