Pozdravujem Inžinierov zo SCOTTu.......
zrezanie páčky uzamykania tlmenia, keďže bránilo v uchytení madiel....
Naozaj nad týmto výrobcovia nerozmýšľajú?
Zrejme tam máš zlý adaptér, mám páčku dual na 2020 sparku a tak isto aj 3polohovu na 2022 sparku a ani na jednom nezavadzia a ešte sa dá stále posunúť kam chcem. Alebo je problém v tom kde je umiestnená objimka brzdovej páky.
Zrejme tam máš zlý adaptér, mám páčku dual na 2020 sparku a tak isto aj 3polohovu na 2022 sparku a ani na jednom nezavadzia a ešte sa dá stále posunúť kam chcem. Alebo je problém v tom kde je umiestnená objimka brzdovej páky.
Ahoj, pošli fotku prosím nech si to môžem pozrieť. ďakujem
Problém IMHO nie je v práčke od Scottu, ale v umiestnení na spoločnú objímku na brzde. Na samostatnej objímke sa dá remote lockout posunúť viac doprava.
Neviem no podľa mna problém je práve v tej packe od Scottu... V dnešnej dobe keď sa všetci snažia učesat kokpit co najviac, minimalizovať počet oobjimok...mi príde vcelku komické ze taky hráč ako Scott nejak "zabudol" zobrať do úvahy takyto detail...
Tu na Shimano brzdách je to umiestnenie páčky viac v strede
Mne to príde presne také isté...... Z tej fotky to ani v podstate nie je vidieť. Problém je len v strednej polohe, ktorá na fotke nie je.
Mám doma aj Shimano aj Sram. Keď som to pomeral, tak na Shimane je vyosenie skrutky adaptéra o 2mm väčšie ako na Sram. Čiže áno bolo by to ďalej od rukovede, stále by mi to ale vadilo.
Pozdravujem Inžinierov zo SCOTTu.......
Tiež si myslím že to bude tými brzdami, skúšal som natočenie ruky na gripe v rôznych polohách a v žiadnej polohe mi páčky neprekážali, jazdím tak už asi 3000km a nikdy som nemal pocit žeby mi to zavadzalo. Tu je foto. Okrem iného páčku brzdy by som stále mohol posunúť viac od gripu, lebo brzdu aj tak stláčam maximalne dvoma prstami. Na druhom bike samostatná objímka.
Rozdiel je taký, že si jediný človek ktorý sa sťažuje, nikto z borcov po celom svete čo jazdí vo veľkom nové sparky sa ešte na to nesťažoval, a to sa rieši kopec iných problémov okolo nich.
Nedrzim to na vzdialenejšom mieste, a už vôbec nie zámerne, čo by som z toho asi tak mal? držím to presne v strede gripu tak ako mám prirodzený úchop. Asi máš krátke gripy alebo príliš tučné ruky lebo inak už neviem...
Podľa tvojej fotky ti to naráža do ruky, ja môžem uchopiť grip akokoľvek a mám stále dosť miesta od páčky, nehovoriac že nad tou páčkou ktorá ti vadí je ešte jedna ktorá vymedzuje ďalší priestor...
ďalšie úplne zbytočne vytvorené vlákno... máš X riešení posunúť páčku, dať iný adaptér na uchytenie ispec, natočiť to inak, alebo dať úplne inú páčku keď sa nevieš s tou pôvodnou stotožniť, nakoniec si aj tak z toho odrezal tak nechápem vôbec čo stále riešiš...
ďalšie úplne zbytočne vytvorené vlákno... máš X riešení posunúť páčku, dať iný adaptér na uchytenie ispec, natočiť to inak, alebo dať úplne inú páčku keď sa nevieš s tou pôvodnou stotožniť, nakoniec si aj tak z toho odrezal tak nechápem vôbec čo stále riešiš...
prečítaj si prosím ťa ešte raz všekto čo si napísal....
zverejnil si v tejto téme 4 príspevky v ktorých sú úplne scestné veci ako, napríklad, že nikto z borcov "po celom svete" tento problém nemá , zverejnil si tožnú fotku ako je moja, píšeš, že je X riešení ale nedal si nič konkrétke.
Chcem ťa poprosiť, ak ťa táto téma rozčuľuje, tak si ju zablokuj a neotravuj tu atmosféru. Ďakujem
PS: Pozdrav odo mňa prosím všetkých borcov na celom svete! Ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ahoj, pošli fotku prosím nech si to môžem pozrieť. ďakujem
Mne to príde presne také isté...... Z tej fotky to ani v podstate nie je vidieť. Problém je len v strednej polohe, ktorá na fotke nie je.
Mám doma aj Shimano aj Sram. Keď som to pomeral, tak na Shimane je vyosenie skrutky adaptéra o 2mm väčšie ako na Sram. Čiže áno bolo by to ďalej od rukovede, stále by mi to ale vadilo.
mne to pripada, ze mas brzdovu paku moc vlavo ...
1.
https://forumfoto.mtbiker.sk/17361_635eb1fd5ba85.jpg?_ga=2.7938674.1581193188.1667902184-2138775229.1602873730&_gac=1.195650270.1667746503.CjwKCAjwtp2bBhAGEiwAOZZTuBbnroSMNCyKi984rxGEJiB7Su6aJzDWyDMV2VUnNScvMSjtnj1BiRoCfncQAvD_BwE
2.
https://forumfoto.mtbiker.sk/12885_vylepsovak-scott-twinloc-packa-uzamikania-pruzenia_636d03c9a344e.jpg?_ga=2.7938674.1581193188.1667902184-2138775229.1602873730&_gac=1.195650270.1667746503.CjwKCAjwtp2bBhAGEiwAOZZTuBbnroSMNCyKi984rxGEJiB7Su6aJzDWyDMV2VUnNScvMSjtnj1BiRoCfncQAvD_BwE
Okrem toho, že grip držíš na inom ako keby zámerne vzdialenejšom mieste....
Nedrzim to na vzdialenejšom mieste, a už vôbec nie zámerne, čo by som z toho asi tak mal? držím to presne v strede gripu tak ako mám prirodzený úchop. Asi máš krátke gripy alebo príliš tučné ruky lebo inak už neviem...
Podľa tvojej fotky ti to naráža do ruky, ja môžem uchopiť grip akokoľvek a mám stále dosť miesta od páčky, nehovoriac že nad tou páčkou ktorá ti vadí je ešte jedna ktorá vymedzuje ďalší priestor...
prečítaj si prosím ťa ešte raz všekto čo si napísal....
zverejnil si v tejto téme 4 príspevky v ktorých sú úplne scestné veci ako, napríklad, že nikto z borcov "po celom svete" tento problém nemá
Chcem ťa poprosiť, ak ťa táto téma rozčuľuje, tak si ju zablokuj a neotravuj tu atmosféru. Ďakujem
PS: Pozdrav odo mňa prosím všetkých borcov na celom svete! Ďakujem
https://r2-bike.com/en-dangerholm-priorbike-01