Mám Suntourku XCP 75, bez lockoutu. Jazdím ju už skoro druhý rok a zažila aj niake tie preteky. Som snou celkom spokojný ale má strašne veľkú vôľu medzi vonkajšími a vnútornými nohami. Nevie niekto ako sa to dá zlepšiť. Okrem iného chcel by som kúpit MX Compu ale neviem ci na nu zarobím, co na nu hovoríte?
Je to slusna vidla, ako asi kazda od Marzocchi, si nenapisal ci chces Air, Coil, alebo Etu. Keby som sa rozhodoval ja, asi vezmem Coil, pruzina je pruzina....
Ako sa to da zlepsit? ...nuz odmontovat a zapichnut na zahradku na fazulu...
Nad Mx comp rozmyslam aj ja ale zatim som ako student 7litrov nenaskrabal...A stale sa neviem rozhodnut medzi coli a air koli mojej vaha 80kg....
Ja som sa este na tu MX Compu až tak nepozeral ale ja by som bral radšej pružinu ako vzduch. A za tých 7000 to som este nevidel. A s tou Suntourkou sa to asi nedá spraviť. Ale aj tak dakujem.
vrelo odporucam aj vzduchovehu MX,ma ju kamarat ktory sa neradi k najlahsim a jazdi skvelo...vozil som sa na nej a aj ja mam vzduchovu ale all mountainu od marzocchi.je to v podstate to iste vnutro ako u MX.takze vrelo odporucam aj vzduchovu ale ked chces aj tu pruzinovu
2lolkos: priskrtit ta malo, inokedy sedis na nete nonstop pomaly, ze ti tu nadavaju, ze asi ani nebajkujes a ked som siel kupit mx compu aj s ostatnymi srandami, tak mi odpovies den nato co som ju kupil za 9k sk. no nic, uz ma hnev prechadza chlapik z cyklomarket.sk mi potom tvrdil, ze o zlave nevedel. ale beriem, ze je to moja hlupost...
2all: teraz som ju nechal namontovat na bajk a nafuknut na moju vahu v scotte v ke a neviem ci mi nevymenia nove creva za stare. dufam ze taka prax tu nieje. ako si to viem overit bez rozmontovania? resp. zvyknu take cosi v bajkovych servisoch robievat?
Vola v Sutourke sa da odstranit, staci vybrat teflonove puzdra su kuzelove, opatrene, su dost krehke, po dlzke su rozdelene,staci ich zrezat asi milimeter po celej dlzke, ak nepomoze mozes to klidne zopakovat puzdra klesnu nizsie a vymedzia volu. GL&HF
Haf0 napísal/a:
-------------------------------------------------------
> Vola v Sutourke sa da odstranit, staci vybrat
> teflonove puzdra su kuzelove, opatrene, su dost
> krehke, po dlzke su rozdelene,staci ich zrezat asi
> milimeter po celej dlzke, ak nepomoze mozes to
> klidne zopakovat puzdra klesnu nizsie a vymedzia
> volu. GL&HF
Mozes to popisat detailnejsie? Mam vidlu Santour XCP Pro D aj tam su teflonove puzdra a ma volu.Uz som si kupil novu Marzzochi MX, ale Santourku chcem namontovat na bike synovi.
Ahoj.Chce sa opytat, mam uplne novu booxer myslim 2016-ku, pri nezatlacenych vnutronych nohach "dnu" do vonkajsich, tj pri zdvihu 200mm, pri stlaceni brzdy citit volu, je to prevadzkova vola a je to v poriadku? citit to ako-keby v puzdrach (ze sa proste hybe vnutorna noha vo vonkajsej). Vsimol som si ale, ze po zatlaceni vnutr noh do vidlice- po jej stlaceni uz vola nie je. Preto sa Vas chcem opytat, ci je to prevadzokova vola (montazna) aby vidlica bola schopna normalne chodit. Dikes.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bude to prijemna zmena oproti terajsej vidle...
Nad Mx comp rozmyslam aj ja ale zatim som ako student 7litrov nenaskrabal...A stale sa neviem rozhodnut medzi coli a air koli mojej vaha 80kg....
velmi dobra vidla
kupil si ju bracho co ma 90 kil a funguje znamenite...
2all: teraz som ju nechal namontovat na bajk a nafuknut na moju vahu v scotte v ke a neviem ci mi nevymenia nove creva za stare. dufam ze taka prax tu nieje. ako si to viem overit bez rozmontovania? resp. zvyknu take cosi v bajkovych servisoch robievat?
-------------------------------------------------------
> Vola v Sutourke sa da odstranit, staci vybrat
> teflonove puzdra su kuzelove, opatrene, su dost
> krehke, po dlzke su rozdelene,staci ich zrezat asi
> milimeter po celej dlzke, ak nepomoze mozes to
> klidne zopakovat puzdra klesnu nizsie a vymedzia
> volu. GL&HF
Mozes to popisat detailnejsie? Mam vidlu Santour XCP Pro D aj tam su teflonove puzdra a ma volu.Uz som si kupil novu Marzzochi MX, ale Santourku chcem namontovat na bike synovi.