No neviem, tiež som uvažoval o R7 ale v podstate som žiadne pozitivum na ne nepočul, Manitou dokonca stiahlo výrobu naspäť do USA, dúfam že sa nemýlim. Asi by som sa orientoval skôr na RS, ja teraz budem meniť svoju Manitou Slate Super LO za RS alebo Maguru. Len stále čakam na peniaze za byt tak sa to natahuje že som na nervy.
aha lebo znami ma R7 a je v pohode aj chod sa mi lubi....a s RS?? no ked uz tak len tu rebu...ja mam teraz sida ale no dat to na kotuce neni dobry napad tak neco co vydrzi
No na ten Sid by to asi nebolo, na tvojom mieste by som možno pouvažoval nad Magurou ma dvojitý mostík, len ta váha je okolo 2000g a model asi podľa fin. možností,
Neviem aj nad tým som rozmýšlal konkrétne nad XC 500 alebo 600 ale v podstate o nich viem iba tech.parametre v testoch som ich nenašiel, možno som zle hladal. Tá REBA je výborná voľba, skús si pozrieť ešte tu Maguru na www.pells.cz
No ja tiež akurát idem presedlať z Manitou Relic Super 80mm na RS Rebu Race 100mm.. začiatkom budúceho týždňa by mi mala dôjsť zásielka. Už tešim jak malé deco. Neviem, ale súčasný Manitou ma nejak nenadchol, no možno to je aj tým menším zdvihom.
//edit: faithless.. njn, toto nie je vzduch, vzduch bude až v Rebe..
No ja tiež akurát idem presedlať z Manitou Relic Super 80mm na RS Rebu Race 100mm.. začiatkom budúceho týždňa by mi mala dôjsť zásielka. Už tešim jak malé deco. Neviem, ale súčasný Manitou ma nejak nenadchol, no možno to je aj tým menším zdvihom.
no ja som sa vozil na kamaratovej Relice 100mm vzduch a islo to podla mna celkom krasne
Ja budem rád ked sa svojej MANITOU zbavím, nemám absolutne problem s chodom vidlice ani s tlmením ale čo sa pevnosti týka je to hrúza a to mám V-ečka a 64 kg, takže určite niečo pevnejšie a od MANITOU ruky preč.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
RECON mali teraz v akcii za 6800 Kč, pozri či ešte majú, za tu cenu nieje čo riešiť.
//edit: faithless.. njn, toto nie je vzduch, vzduch bude až v Rebe..
Fox Vanilla RLC 2006
Kategória: XC, AM
Zdvih: 130mm
Hmotnosť: 1,8kg
Nastavenia: predpätie pružiny , odskok, low-speed kompresia, uzamknutie
našiel som ju za 19000,-Sk, možno je niekde i za menej...