Na novom biku, konkretne Caldera 08, chcem vymenit stary kotuc 160 za 203 , lenze ten stary je pripevneny k naboju niakymi divnymi skrutkami, ziadny imbusak tam nepasuje, hoci som skusal kazdy z celej sady, bud je maly alebo trosku velky, ....ako to odmontujem? dik
m4jK rychli sice boli no len ty si ten zadadny srob spravne pomenoval.
joyzo14 skoc do cyklo 1 a kup si Kellys multilkuč za 199 okrem vsetkych klucov na bike je tam aj ten na kotuce a naviac je to vytaz Velo testu.
vdaka, no podla tej wikipedie veru co su tam tie kluce zobrazene, tak daco podobne by som mal mat aj doma , a ak nie tak skocim veru do zeleziarstva, vdaka za rady, som si myslel ze treba specialny imbusak, ktory budem musiet zohanat po meste 2 tyzdne
uz som to vyriesil, ale vzapeti nastal dalsi problem, kotuc sa namontoval, adapter a brzda tiez, lenze brzda je trosku vzdialenejsia od kotuca, to znamena ze platnicky brzdia iba asi na jednej tretine plochy , co s tym?
Ked pises ze brzda je vzdialenejsia od kotuca myslis tym vzdialenost prasata (strmen, brzdis) od stredu kotuca? Tak som to pochopil. Takze ti teraz pri brzdeni su platnicky mensou plochou v kontakte s kotucom? Nekupil si ty adapter na vacsi kotuc? - lebo jedine to ma napada... Najprv pises ze brzda je troska vzdialenesjia od kotuca a potom ze platnicky brzdia len na 1/3 plochy co je teda dost malo.
som zhodil adapter 203 zo zadnej brzdy co mi prisla z bazara a nahodil do predu, tam mam hayes stroker trail brzdu a tiez som dopredu nahodil 203 kotuc, tiez hayes
je to jasné ... zadný 180 mm adaptér by ti pasoval ..ono je to tak zadný 160mm je predný 180 mm a zadný 180mm je predný 203 mm ... prípadne to doladíš podložkami no u teba jednoznačne nový adaptér (čo som písal plati u IS úchytu)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na to su toroxove kluce
/ edit: Nejako sú tu všetci moc rýchli
joyzo14 skoc do cyklo 1 a kup si Kellys multilkuč za 199 okrem vsetkych klucov na bike je tam aj ten na kotuce a naviac je to vytaz Velo testu.
aha teraz som si vsimol ze menis 160 za 203 urcite mas zly adapter