potrebujem poradit akú vidlu dat do predu namiesto starej Gily s 80 zdvihom ktorý je v skutočnosti asi 50 a ked je zima tak ani neni s tým, že sa zachová povodná geometria a vlastnosti biku
mám v úmysle dat tam niečo olejová od Suntour ako Rux E model 06
no parada... myslis, ze je rozumne na xc ram, ktory je stavany na 80mm, davat freeridovu vidlicu? takze na ruxa zabudni... napis radsej kolko do tej vidlice chces investovat... potom ti mozno niekto poradi adekvatnu vidlicu...
teraz vo vypredajoch mozes kupit za tie prachy dobru vidlu...
v kaktuse maju mozno este rockshox duke xc u-turn 2004 za 6999 sk, skus tam zavolat...
alebo potom z nejakeho eshopu napriklad od rockshoxu recon 327, tora 302, pripadne j4 u-turn, od marzocchi by v tej cene mohla byt mx comp 2006... tie vidlice ti uvadzam v poradi od najlepsej po najhorsiu v danej cenovej kategorii...
Presne ako pise martin, len by som to upresnil: kup si nieco s mensim zdvihom (najviac 100mm) a ja by som skorej kupoval olej- vzduch nech to uz nieco vydrzi. inak mam taky isty bike a tiez pomyslam o kupe nejakej lepsej vidle, ale to az po skonceni zaruky na vidlu, skor sa mi to neoplati
tak napr. akcia v kaktuse: Splice Platinum 100 Air- 9 499 Sk- 20%= 7 599 Sk a potom tak isto ako ti odporucil mar_tin okrem tej vidly Marzocchi (za taky shit skoda penazi)
ehm... cital si ten prispevok odo mna poriadne? mas tam 5 konkretnych vidlic vypisanych... tu prvu dokonca aj s obchodom, kde ju kupis...
martinux: palig ma pravdu... nejazdil si ani tu marzocchi, ani splice, nevies o tych vidliciach nic, ani aky je to system, mazanie, a uz vobec nie, ako chodia v terene... tak mu nerad, co si ma kupit, pretoze mu poradis zle... ale aby som ti uplne nekrivdil, ten zdvih do 100mm si poradil spravne...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v kaktuse maju mozno este rockshox duke xc u-turn 2004 za 6999 sk, skus tam zavolat...
alebo potom z nejakeho eshopu napriklad od rockshoxu recon 327, tora 302, pripadne j4 u-turn, od marzocchi by v tej cene mohla byt mx comp 2006... tie vidlice ti uvadzam v poradi od najlepsej po najhorsiu v danej cenovej kategorii...
to zalezi na tebe - ak mebudes mat zrezany krk, mozes ju lahsie predat...podla toho ako dlho ju planujes mat
2Martinux jazdil ten "shit od marzocchi", ked mu radis manitou splice?
ehm... cital si ten prispevok odo mna poriadne? mas tam 5 konkretnych vidlic vypisanych... tu prvu dokonca aj s obchodom, kde ju kupis...
martinux: palig ma pravdu... nejazdil si ani tu marzocchi, ani splice, nevies o tych vidliciach nic, ani aky je to system, mazanie, a uz vobec nie, ako chodia v terene... tak mu nerad, co si ma kupit, pretoze mu poradis zle... ale aby som ti uplne nekrivdil, ten zdvih do 100mm si poradil spravne...