Jazdim ,kamos jazdi: nieje to plast na chrtenie, je siroky (sirsi nez minion 2,35) a odpor je taky akuraat (ziden slik to nieje), a grip na lesnej pôde a az skalach a strku je perfektny. Je dost tazky a ma dost hrubu stenu => defekt nehrozi.
Vozim ho vzadu, vpredu minion DHF
Ale ty myslis, ze taky siroky je 2.1? Lebo potom je este 2.5 a to uz nechcem...
A ty mas Comp alebo Race? Je tam dost rozdel v cene... Teda ci by stacil aj ten drot...
NN je uplne daco ine, ten ma vydrz uplne inde ww vydrzi vstko a prejdes na nom minimalne tolko km co na 2-och NN.
NN je lahsi meksi plast z nizsim odporom a gripom
Moje osobne skusenosti su take, ze WTB Weirwolfy maju vyborny nielen zaber ale aj grip
Ok a myslis, ze dat na XC bike bude v pohode? Predsa len rad prebehnem aj tazsim terenom a tak a na nejake gramy sa mozem vykaslat. A vzhladom na to za vo verzii 2.1 drot su za peknu ceny tak iach asi na skusku zoberiem...
myslim ze pokial nehladis na gramy tak vsetko ostatne chalani uz napisali...v tej cenovej kategori je to fajn plast
WeirWolf 2,1 s aramidovou patkou ma okolo 550g, co nie je nic hrozne.
Inak dalsie plaste od WTB, s ktorymi mam skusenosti:
1. Wolverine 2.2 - super plast, ktory ma o nieco nizsi vzor ako Weirwolf (a je rychlejsi), ale ma vyborny zaber a grip copyrightwww.wtb.com www.wtb.com
2. ExiWolf 2.1 - vlastnostami je lepsi ako WeirWolf, ale co sa tyka rychlosti, tak vdaka vyssiemu vzorku je o nieco pomalsi ako Wolverine copyrightwww.wtb.com www.wtb.com
3. NanoRaptor 2.1 - perfektny rychly plast najma na pevny a suchy povrch, neni moc vhodny do blata a vzor vydrzi skutocne dost dlho aj pri jazdeni na asfalte copyrightwww.wtb.com www.wtb.com
Inak s kombinaciou ExiWolf/Wolverine mam vyborne skusenosti na snehu
Ale ty myslis, ze taky siroky je 2.1? Lebo potom je este 2.5 a to uz nechcem...
A ty mas Comp alebo Race? Je tam dost rozdel v cene... Teda ci by stacil aj ten drot...
A kde sa dá zohnať Weirwolf 2.5 race?
Ja by som ho bral. Ten 2.1 je moc tenký.
Pýtal som sa svojho predajcu a ponúkol mi ten plášť čo spomínaš, alebo Weirwolf 2.1
Mal si ten Weirwolf LT v ruke? Podľa popisu na stránke http://www.wtb.com/products/tires/allmountain/weirwolflt/ je šírka pneu 58/55 takže dezén neprečnieva cez boky plášťa.
Weirwolf 2.5 má 55/62 takže to asi bude trochu iné.
Skúsim ešte pozrieť české e-shopy
Keby niekto vedel, môže dať adresu. Dik
Chcem kupiť dozadu wtb motoraptora 2,4 len neviem či sa mi vtesná do ramu.
Kupil by som aj 2,2 ale nedá sa zohnať nikde
Ak ho niekto jazdí napište. Od NN 2,25 mám rezervu asi tak 1 cm z každej strany.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vozim ho vzadu, vpredu minion DHF
A hovoris teda, ze je dost odolny....Hm, lebo som rozmyslal aj nad NN, ale dat za jeden plast liter je dost ak mi ma vydrzat pol sezony....
NN je lahsi meksi plast z nizsim odporom a gripom
Rozdiel je hlavne v cene, váhe, nakoniec aj trochu odolnosti, a uplne uplne nakoniec aj v gripe.
Rozdiel je hlavne v cene, váhe, nakoniec aj trochu odolnosti, a uplne uplne nakoniec aj v gripe.
Ano rozumiem. Len som povodne chcel NN a neskor som v ramci googlovania narazil na tieto WTBcka...A teda ide mi aj o zivotnost...
Len ci sa oplati dat na XC bike....Aky zaber ma v blate?
Ok a myslis, ze dat na XC bike bude v pohode? Predsa len rad prebehnem aj tazsim terenom a tak a na nejake gramy sa mozem vykaslat. A vzhladom na to za vo verzii 2.1 drot su za peknu ceny tak iach asi na skusku zoberiem...
vydrzal velmi dlho
WeirWolf 2,1 s aramidovou patkou ma okolo 550g, co nie je nic hrozne.
Inak dalsie plaste od WTB, s ktorymi mam skusenosti:
1. Wolverine 2.2 - super plast, ktory ma o nieco nizsi vzor ako Weirwolf (a je rychlejsi), ale ma vyborny zaber a grip
2. ExiWolf 2.1 - vlastnostami je lepsi ako WeirWolf, ale co sa tyka rychlosti, tak vdaka vyssiemu vzorku je o nieco pomalsi ako Wolverine
3. NanoRaptor 2.1 - perfektny rychly plast najma na pevny a suchy povrch, neni moc vhodny do blata a vzor vydrzi skutocne dost dlho aj pri jazdeni na asfalte
Inak s kombinaciou ExiWolf/Wolverine mam vyborne skusenosti na snehu
A kde sa dá zohnať Weirwolf 2.5 race?
Na Slovensku je z 2,5" Weirwolfov dostupny najvyssi model WTB WeirWolf LT 2.55 Team FR s DNA zmesou a so skladacou patkou.
Pytaj ho u svojho predajcu, pripadne dovozcu
Mal si ten Weirwolf LT v ruke? Podľa popisu na stránke http://www.wtb.com/products/tires/allmountain/weirwolflt/ je šírka pneu 58/55 takže dezén neprečnieva cez boky plášťa.
Weirwolf 2.5 má 55/62 takže to asi bude trochu iné.
Skúsim ešte pozrieť české e-shopy
Keby niekto vedel, môže dať adresu. Dik
Ak mas zaujem, mam na predaj Weirwolf 2,5" Race verziu, prakticky novy (2x pojazd na snehu). Napis SS, urcite sa dohodneme.
Kupil by som aj 2,2 ale nedá sa zohnať nikde
Ak ho niekto jazdí napište. Od NN 2,25 mám rezervu asi tak 1 cm z každej strany.