Cavte.. planujem kupit nejake kluky.. rozmyslam bud nad Shimanankymi XTckami alebo Race Fece Evolve.... mate nejake skusenosti.. hlavne s tymi race face.. princip stredoveho zlozenia je ten isty.. ale som pocul ze shimanacke stredy zvyknu vydavat nepekne zvuky po dlhsom case..
dik za nazory copyrightaplikacie.slovenska.sk aplikacie.slovenska.sk copyrightaplikacie.slovenska.sk aplikacie.slovenska.sk
aj ja som sa pred nedavnom rozhodoval presne medzi tymi dvoma a nakoniec som sa rozhodol pre XT.....rozhodla to vaha a cena
a zvuky budem riesit az neskor
ja som akurat vymenil evolve xc za XT. evolvy mi po 1,5 roku chytili volu v tom lisovanom spoji a velmi rychlo sa to zhorsilo natolko ze na strednej pile mi retaz suchala o klietku presmyku aj dole aj hore pri zabere. inak ale maju velmi solidne pily co sa radenia tyka hlavne velka je super riesena a radi to fakt vyborne. na druhej strane su ale (tie pily) citelne tazsie. ja som pily z evolvov nahodil na nove xt a pribrali skoro 100g.
hehe, no podla mna celkom ftipné za XT-cko da dnes ani nie 5000sk (napr ako som spominal inde www.kupkolo.cz - aj s dovozom)
ale ja by som mal tiez na predaj - Truvativ Firex Team, tiez zhodený z biku.. nevymenime Matt
ja som mal problemy so zvukmi prave pri RF...ale nakoniec stacilo rozobrat, vycistit a premazat...to je tak, ked je blato vzdy, ked idem bikovat
s xt skosenost nemam, na bike by som ich nedaval iba koli designu a vraj makkym pilam...ale to ber ako JPP
XT Hollowtech II vozím tri roky a spokojnosť.
Raz sa mi stalo že začali vydávať isté zvuky a stačilo len očistiť misky, osu a bolo po probléme. Práca asi tak na 10 minút.
no.. asi sa rozhodnem pre tie XTcka.. aj preto ze budem mat cistu sadu XT ) .. viem ze Race Face maju paradne prevodniky.. no myslim ze aj s tymi shimanackymi nebudu problemy.... ako taku chybicku krasy vidim u shimanackych kluk akurat este to ze po roku jazdenia sa mozem rozlucit s tymi napismi na nich...
hm, mozno zalezi ako a kde s tym bikom budes chodit.. bracho po roku na tom nema vela skrabancov, napisy su vidno v pohode.. ale nejazdi ziaden "extreme downhill", proste klasika XC, kopčeky, les a tak..
ja mam RACE FACE, sice model ATLAS, ale su podobne
, onedlho to budu 2 roky tusim...
zatial bez zvukov, uvolnovania sa, ci inych problemov
XT som nevozil, neviem porovnat
jednoznačne xt su dobre. Čo sa tyka ceny aj vahy až na tie prevodníky. Sú naozaj mäkšie. Ošúchanie som vyriešil vyleštením. Vyzerá to super, no foto k dispozícií nemám.
vie mi niekto poradit, ktory stred je na tom lepsie-RF x-type, alebo hollow II ? kedze sa moj stred odporucal do vecnych lovist (RF), potrebujem operativne zohnat nahradu, ktora bude fungovat s klukami RF evolve xc (tie nemam dovod menit, okrem vahy su super)
ak su na isis, tak musis kupit isis stred. pretoze rf x-type aj hollowtech2 su integrovane osky s klukou. ale ak myslis tie novsie co maju uz integrovanu osku, tak staci kupit loziska.
je to x-type, ide mi len o to, ci shimano, ktore by malo podla mojich info pasovat, na tom nie je lepsie so zivotnostou, bo kazdy rok sa mi to nechce menit a rf odislo na moj vkus priskoro
to marecej:diky, aspon nieco
Osobne sa priklanam k Holow II .Su dost pevne ani volu nechitili zatial len u Lx sa mi stalo oska sa zacala odlupovat a vybiehat drazka od lavej miski.Tak som ich predal a dal tam XT a v pohode-zatial.
Na extremne zahadzanie enduro/DH mozem maximalne doporicit Howitzer system od truvativu urcite lepsí ako issis.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a zvuky budem riesit az neskor
ale ja by som mal tiez na predaj - Truvativ Firex Team, tiez zhodený z biku.. nevymenime Matt
s xt skosenost nemam, na bike by som ich nedaval iba koli designu a vraj makkym pilam...ale to ber ako JPP
Raz sa mi stalo že začali vydávať isté zvuky a stačilo len očistiť misky, osu a bolo po probléme. Práca asi tak na 10 minút.
, onedlho to budu 2 roky tusim...
zatial bez zvukov, uvolnovania sa, ci inych problemov
XT som nevozil, neviem porovnat
to neni chyba kluk
to marecej:diky, aspon nieco
Na extremne zahadzanie enduro/DH mozem maximalne doporicit Howitzer system od truvativu urcite lepsí ako issis.