Vysvetlite mi preco sa na biky 2006 davaju stale stare XTsaltre (RDM751) ked uz od roku 2004 su k dispozicii nove XT-RDM760.
Tie strasie SIMANO este stale vyraba, ci su to len zasoby?
Su tie starsie kompatibilne s dualamy a zase naopak tie novisie(04) s RF?
nazdar chcel by som sa spýtať či sa dá zohnať pružina na XT selter, lebo tá moja sa my zdá už dost vyhŕkaná a selter my dosť búcha a nedrží retaz na kazete a ked niekedy idem po hrboloch a šlapem tak my preskakuje retaz na kazete
Az na to, ze to nie su stare, klasiky LX a XT su v ponuke az od tohto roku, takze neviem co riesis.
Duracer sa asi pytal na nieco ine, takze fakt nie je co riesit . Odpoved som poskytol. Tie starsie su urcite lacnejsie.
To je sice pekne, ze si poskytol odpoved, ale prehadzovacka XT RD-751 je v katalogoch shimano az od roku 2006, od roku 2004 bola v ponuke len 760-tka, cize to neni stara.
RD-M751 sa dáva preto, lebo sa tak nazýva model s inverznou pružinou. Novší model s inverznou pružinou od tohoto nie je.
RD-M760 je klasika a starý model mal označenie RD-M750.
Audino, presne naopak... Inverzna je 760, lebo bola logickym nastupcom 750, ktora sa prestala vyrabat a 751 je novy model (2006) klasickeho tahu, lebo si ju vyziadal trh...
Audino, presne naopak... Inverzna je 760, lebo bola logickym nastupcom 750, ktora sa prestala vyrabat a 751 je novy model (2006) klasickeho tahu, lebo si ju vyziadal trh...
....cize mi chces povedat ze 760 sa s klasickym tahom nevyraba???
vyskusaj cyklomarket.Z ceska budes platit aj postovne a neviem ci sa ti to oplati.
triky, ak bude platit postovne, co urcite bude, tak sa mu to aj tak oplati, lebo ak je vazne rozdiel medzi nimi a tym sk obchodom 1200sk, aj tak to bude mat o par stovak lacnejsie!
kazdopadne, ak si chces nieco kupit z ciech na dobierku, bolo by najlepsie, keby si mal niekoho znameho alebo rodinu na morave, blizko hranic napr. kam by ti to poslali a ty by si si len pre to potom prisiel...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Duracer sa asi pytal na nieco ine, takze fakt nie je co riesit
Duracer sa asi pytal na nieco ine, takze fakt nie je co riesit
To je sice pekne, ze si poskytol odpoved, ale prehadzovacka XT RD-751 je v katalogoch shimano az od roku 2006, od roku 2004 bola v ponuke len 760-tka, cize to neni stara.
RD-M760 je klasika a starý model mal označenie RD-M750.
duracer nie je to síce za VOC, ale aj tak je to slušná cena.
Neviem odkial dedukujes ze som to nepochopil ???
duracer nie je to síce za VOC, ale aj tak je to slušná cena.
....z toho sa daju ciastocne vycitat aj marza distributor KCK+obchodnik
mno..tam mozu nakupovat aj slovaci?
mno...plati sa formou dobierky?
co mam robit ked sa mi nezobrazuju ceny tovarov??
Odtialto:
triky, ak bude platit postovne, co urcite bude, tak sa mu to aj tak oplati, lebo ak je vazne rozdiel medzi nimi a tym sk obchodom 1200sk, aj tak to bude mat o par stovak lacnejsie!
kazdopadne, ak si chces nieco kupit z ciech na dobierku, bolo by najlepsie, keby si mal niekoho znameho alebo rodinu na morave, blizko hranic napr. kam by ti to poslali a ty by si si len pre to potom prisiel...