Závisí od toho o aký komponent ide. Predpokladám z príspevku o radenie šalter a prešmyk?
Najväčší rozdiel bude cítiť v radení, ktore koniec koncov určuje presnosť radenia. Takže tu som jednoznačne za XT (rordiel bude určite cítiť). Samotný šalter a šmyk už nie sú tak podstatné, teda tam to už tak nepocítiš a ide tam skôr aj o tú hmotnosť a napr. spracovanie ramienka a pod. Ak sa jedná o iné komponenty tak potom nič.
Ak sa Ti páči SLX tak ber kľuky, šalter a prešmyk SLX a radenie XT.
Takto osobne by som to volil ja. Príde mi napr. nezmyselné na niektorých značkách bikov XTR šalter na SLX dokonca Deore radenie. Jasné, XTR šalter vidno viac ako XTR radenie.
To mi niečo pripomína. Najprv sa uvažuje, deore či SLX, veď pár € si priplatím. Potom ma napadne slx či XT, zase malý rozdiel, pozerám ponuku, veď XT oproti XTR je zanedbateľý cenový rozdiel. Nakoniec kúpim XX
PS: berte to obrazne
K téme, mám komplet SLX a radí to tak ako má, vždy a presne (určite v rámci blatových a snehových možností). Ale zase nemám možnoť porovnať, tak len mudrujem.
Ja mám radenie ešte SHIMANO LX ročník asi 2005 šaltre XT 2008 a kľuky SHIMANO FCM 542 a tiež si nesťažujem ale keby mám na to prachy tak by som šiel určite do XT (alebo XTR) a to ALIVIO je určite na 8čkovú reťaz a mohlo by Ti to robiť galibu
Lubik: mozem len potvrdit, ze rozdiel medzi radiacimi packami XT a XTR je dost citelny v prospech XTR, takze ak budes mat viac evry doporucujem prave XTR
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najväčší rozdiel bude cítiť v radení, ktore koniec koncov určuje presnosť radenia. Takže tu som jednoznačne za XT (rordiel bude určite cítiť). Samotný šalter a šmyk už nie sú tak podstatné, teda tam to už tak nepocítiš a ide tam skôr aj o tú hmotnosť a napr. spracovanie ramienka a pod. Ak sa jedná o iné komponenty tak potom nič.
Takto osobne by som to volil ja. Príde mi napr. nezmyselné na niektorých značkách bikov XTR šalter na SLX dokonca Deore radenie. Jasné, XTR šalter vidno viac ako XTR radenie.
celkovo cca 40 €. neriešil by som SLX
ten cenovy rozdiel je maly, aby si ale potom nelutoval, ze si setril...
PS: berte to obrazne
K téme, mám komplet SLX a radí to tak ako má, vždy a presne (určite v rámci blatových a snehových možností). Ale zase nemám možnoť porovnať, tak len mudrujem.
milos: XT oproti XTR je asi najvacsi cenovy rozdiel medzi sadami oproti ostatnym
Fungovat "nejako" budu aj s 9 rychlostnou retazou, ale urcite to nebude ideal k tomu zvysnemu XT...
Sa tesim az nahodim XX na novy bajk
tozi: dobre si sa rozhodol