Tak ale napíš v € lebo neivem či ich máš za 700 alebo 500 €.
Nevýhodu vidím osobne v kónusoch (klasické ložiská ruleez), ďalej cneterlock a stále pomerne úzky výber rotorov, síce sa to dá riešiť adaptérom no zbyočná komplikácia a ďalej, nemyslím, že sú tieto kolesá najtuhšie a najpevnejšie čo sa dá zohnať za zhruba tieto peniaze.
Náboje podľa mňa nie sú problém centerlock tak isto lebo mam komplet sadu XTR až na kolesa. Dosť ma zaujíma ako vyzerá drôt na týchto kolesách a ako by vyzerala prípadná oprava a koľko by ma to stalo.
Čo viac dodať, špic sa naskrutkuje do závitu v náboji a docentruje sa niplom. Dostupnosť a cenu netuším, u Mavicu by som čosi vedel. Osobne by som videl cestu skôr tam. Ako však vidím chceš to mať všetko výhradne XTR, takže presviedčať Ťa nemá zmysel.
Tak presne toto som hľadal nikde som nemohol nájsť ako je ukotvení drôt v nipli. Dosť sa to podoba na Mavic až na to že xtr tam ma ešte závit z tou vložkou v náboji.
Akurát, že Mavic má väčší priemer závitu. Ale inak v podstate áno je to až nápadne podobný úchyt špice do ráfu. Ten úchyt o náboj sam i nezdá ako najšťastnejšie riešenie, strhneš závit a... ale samozrejme pravdepodobnosť je malá. Edit >práve pozerám že tam je vložka z druhej strany.< Celková tuhosť výpletu je však u Mavicu vyššia.
V náboji je taká mala oceľová vložka a v nej je závit tak vymeníš len tu a drôt a to by ma zaujímalo najviac či sa to kupuje spolu príklad - drôt + nipl + zavit.vlozka v naboji alebo ako??? A hlavne cena drôtu nikde to nemôžem nájsť.Niekde som čítal že tuhosť je porovnateľná mozno .
Napis aky mas rozpocettt na kolesa lebo z kupkola co maju za 12 900 by som radsej zobral DT swiss ja ich mam a odporucam kazdemu mnoho pretekarov obehujem jednoduchym sposobom vsetci maju XTR alebo shimanacke kolesa a slapu do pedalov a ja bez pridania obehujem su to proste pecky isiel by som jednoznacne do dt swiss 240 ak nie vyšsie
system uchytenia nieje az tak podstatny.. ide skor o to ze je specialny a tym padom nekompatibilny.. treba zasa special spice a niple pricom ich dostupnost je na slovensku "uzasna" (rozumej 2-3 tyzdne), cena je cca 10€ za s***** s niplom..
10 € je prehnaná cena, do Crossmaxu ST ma vyšla jedna š***** aj s poštou z CZ dokopy 9,- € ale cena samotnej špice bola 89,- czk. Zohnať sa dajú do týždňa. Neviem však ako je to u Shimana.
ale dosť bolo obiehovania, späť k téme....kajco má starší model 965ky, nedávno sa mu podarilo na Dubni ohnúť ráfik (spraviť väčšiu osmičku, než je zdravé), no a bohužiaľ, nie je toho kto by to bol schopný dať do funkčného stavu, jednoducho 4hranný nipel na náboji a mäkký vidlicový centrovací kľúčik asi nebudú to najideálnejšie riešenie...takže radšej investuj niekam inam...
katko zo mna sa vsetci smeju ze nonstop slapem na hrubej hocijake kopce sila jak svina uz e nabrata tak som minuleho roku stihal aj z milanom sice len zo startu zopar km ale tak sa naberaa a neni problem obehovat alebo 2 moznost mas tak dotiahnute te loziska muslim tu srubu ze sa ti slabo tocia to so mne urobili v ba libike
Lapierovi si neodpovedal či ich možeš mať za tých 500 alebo 700€ ak za tých 7OO tak si pri troche štastia vaskladáš ***** kolesá na CHK nabojoch XC717 rafikoch a š*****ch DT Revolution
Katko tie Kajcové XTRká sú staršie modely od tých 07. Za tie peniaze by som bral ST od Mavicu, určite tuhšie ako XTR podstatne, rok ich jazdím v ťažkom teréne.
CraObs, tak ak je cena fakt taká tak to je u mňa už ďaľšie definitívne mínus. Radšej niečo ručne vypliesť prípadne tie monu už X-krát omielané STčka
Lapierre:no len u mavicov je zasa s***** este zohnatelna ale jak prdne raf si v ... zasa skusenost z mojho okolia.. nechcel by som zapletene nekompatibilne kolesa ani za nic uz..
katko zo mna sa vsetci smeju ze nonstop slapem na hrubej hocijake kopce sila jak svina uz e nabrata tak som minuleho roku stihal aj z milanom sice len zo startu zopar km ale tak sa naberaa a neni problem obehovat alebo 2 moznost mas tak dotiahnute te loziska muslim tu srubu ze sa ti slabo tocia to so mne urobili v ba libike
prepáč, robil som si srandu no
MIrko, a ty si myslíš, že ja to neviem, veď som napísal že 965ky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nevýhodu vidím osobne v kónusoch (klasické ložiská ruleez), ďalej cneterlock a stále pomerne úzky výber rotorov, síce sa to dá riešiť adaptérom no zbyočná komplikácia a ďalej, nemyslím, že sú tieto kolesá najtuhšie a najpevnejšie čo sa dá zohnať za zhruba tieto peniaze.
za tie prachy by som bral nieco ine..
Čo viac dodať, špic sa naskrutkuje do závitu v náboji a docentruje sa niplom. Dostupnosť a cenu netuším, u Mavicu by som čosi vedel. Osobne by som videl cestu skôr tam. Ako však vidím chceš to mať všetko výhradne XTR, takže presviedčať Ťa nemá zmysel.
ta cena a dodaci cas je vlastna skusenost z minuleho roku.. mozno sa odvtedy nieco zmenilo..
milan2: ty potrenuj s targetom tusim..
CraObs, tak ak je cena fakt taká tak to je u mňa už ďaľšie definitívne mínus. Radšej niečo ručne vypliesť prípadne tie monu už X-krát omielané STčka
Lapierre:no len u mavicov je zasa s***** este zohnatelna ale jak prdne raf si v ... zasa skusenost z mojho okolia.. nechcel by som zapletene nekompatibilne kolesa ani za nic uz..
prepáč, robil som si srandu no
MIrko, a ty si myslíš, že ja to neviem, veď som napísal že 965ky