Kamarat chce prejst z V-brake na hydrauliky...za co najmenej penazii
Potrebuje aj nove kolá.
Myslite ze toto su dobre kolesa ,lebo ta cena je najaka moooc nizka.
a preco nie? aj ked uznavam, ze moze byt problem s diapazonom vyberu... ja som ale chcel vediet rozdiel medzi "malo-s*****vymi" a "vela-s*****vymi" kolami, zatial som zistil, ze moje nove 32-s*****ve koleso bude asi lahsie a pevnejsie, ako moje 24-s*****ve koleso...
Dostal som v jednom českom e-shope ponuku na kolesá Mavic Crossride 06 za 2900 Kč. Určite sú to dobré kolesá, ale pôvodne som plánoval kolesá vyskladať z dielov (ráfik XM317, náboje Shimano 525, výplet DTSwiss) za podobnú cenu. Brzdy budú Avid J3.
Čo by bolo výhodnejšie? Jazdím hlavne les + cca 15 km asfalt (z Prievozu do Karpát a späť). Vážim s výbavou cca 85 kg, v lete 80 kg. Najazdím ročne cca 2500 km, čiže len rekreačne.
Comby: však tu o tom melieme od začiatku - kónusové náboje sucks! teda relatívne, ale zapuzdrené ložisko je vždy blbuvzdornejšie a bezúdržbovejšie. A pri tvojom využití tie crossridy budú kolesá k neuťahaniu!!!
Chápem, malo by zmysel porovnávať tie crossridy s ručne vypletenými kolesami na priemyslových nábojoch (nie na kónusoch). A za podobnú cenu ručne vypletené kolesá s priemyslami asi nezoženiem. Alebo áno?
Chápem, malo by zmysel porovnávať tie crossridy s ručne vypletenými kolesami na priemyslových nábojoch (nie na kónusoch). A za podobnú cenu ručne vypletené kolesá s priemyslami asi nezoženiem. Alebo áno?
ale tak mozno ze by sa dalo ale naco ked mas moznos zobrat zapletene.
Comby tá cena crossridov je nenormálne dobrá! Asi by som neváhal... ja rozmýšľam nad 2008 UB... aj keď boli dobré odmeny a ... ESELEEEER... ESELEEEER... muhehe...
Comby tá cena crossridov je nenormálne dobrá! Asi by som neváhal... ja rozmýšľam nad 2008 UB... aj keď boli dobré odmeny a ... ESELEEEER... ESELEEEER... muhehe...
ano ano opatovne sa pridavam k nazoru... ber to
Seal: eseler? asiiiiii ak mas do 75kilov tak mozno
Phoca sibirica čiže tuleň bajkalský dorastá spravidla do 70 (samec), občas sa nájdu síce 100 kg kusiská, ale spravidla držia štíhlu líniu
Viac ako asi 70 som nikdy nemal, pri výške 175 cm som už mal riadne bravčový pocit
Takže nielen podľa rybožravosti, prítulnosti a mrazuvzdornosti, ale aj veľkosti a hmotnosti som jasný!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale zacinam sa priklanat k nazoru, ze vlastne vypletene a vyskladane je radovo lacnejsie, ked nie aj lepsie...
co sa tyka krizenia tak pri kotucoch by som odporucal klasicky 3x krizit
rafky taktiez dobry vyber, pripadne v tej cene este dt xr 4,2 d...alebo keby chces odlahcit tak ztr no tubes olympic ...cca 330gr
normalne mi citas myslienky
preco nie, idu Vianoce a o chvilu vyjde inzerat na tie moje povodne crossmax...
ale zacinam sa priklanat k nazoru, ze vlastne vypletene a vyskladane je radovo lacnejsie, ked nie aj lepsie...
...daju poslakladat pekne kolesa z 24 resp 18 dratmi ?
CrossRide/CrossMax
CrossRide/CrossMax
a preco nie? aj ked uznavam, ze moze byt problem s diapazonom vyberu... ja som ale chcel vediet rozdiel medzi "malo-s*****vymi" a "vela-s*****vymi" kolami, zatial som zistil, ze moje nove 32-s*****ve koleso bude asi lahsie a pevnejsie, ako moje 24-s*****ve koleso...
ja uznavam, ze SLR su krasne, ale moje za polovicnu cenu a o 8 g tazsie budu urcite krajsie
tak to ti este len doprajem crossmax
Dostal som v jednom českom e-shope ponuku na kolesá Mavic Crossride 06 za 2900 Kč. Určite sú to dobré kolesá, ale pôvodne som plánoval kolesá vyskladať z dielov (ráfik XM317, náboje Shimano 525, výplet DTSwiss) za podobnú cenu. Brzdy budú Avid J3.
Čo by bolo výhodnejšie? Jazdím hlavne les + cca 15 km asfalt (z Prievozu do Karpát a späť). Vážim s výbavou cca 85 kg, v lete 80 kg. Najazdím ročne cca 2500 km, čiže len rekreačne.
Čo je náročnejšie na ďalšiu údržbu a peniaze?
myslim ze ta cena je velmi pekna. a na to co pises ze chces jazdit su crosride akurat... i ked nie som isty s tou vahou tvojou
ale tak mozno ze by sa dalo ale naco ked mas moznos zobrat zapletene.
ano ano opatovne sa pridavam k nazoru... ber to
Seal: eseler? asiiiiii ak mas do 75kilov tak mozno
Viac ako asi 70 som nikdy nemal, pri výške 175 cm som už mal riadne bravčový pocit
Takže nielen podľa rybožravosti, prítulnosti a mrazuvzdornosti, ale aj veľkosti a hmotnosti som jasný!