Menil som dušu na biku, a keď už som ho mal aj nafukane tak som chytil za osku roztocil som si ho vrukach a ked sa koleso tocilo tak som citil v rukach ze tam nieco jemne preskakuje v nutri, nebolo to pocut ale v rukach som to citil.
Naboj v predu mam Deore, bike mam kratko kupil som ho koncom aprila,
vyhodit spalit rozbit utopit rozobrat rozdrvit....mne sa to stalo uz 2x a furt po cca 2 mesiacoch kazdodenneho jazdenia... furt konusy gulicky...je to na nic naboj ale urobil som si resp moj otec zlepsovak... vybral rozbite misky vysustruzil ocelovu osku dal priemyselne loziska (tam kde boli misky) a ficim na tom v pohode asi pol roka uz a nemozem sa stazovat....
vyhodit spalit rozbit utopit rozobrat rozdrvit....mne sa to stalo uz 2x a furt po cca 2 mesiacoch kazdodenneho jazdenia... furt konusy gulicky...je to na nic naboj ale urobil som si resp moj otec zlepsovak... vybral rozbite misky vysustruzil ocelovu osku dal priemyselne loziska (tam kde boli misky) a ficim na tom v pohode asi pol roka uz a nemozem sa stazovat....
ejha ta tvoj tato daky domaci kutil no neviem, ja ide do servisu stym
Ak je vola v konusoch tak gulicky na nich vymlatia male jamky ktore sposobuju popisany problem. Riesenia su len dve :
1. vymenit konusy ale skusenost mam taku, ze originalne Shimana je tazko zohnat a nalozit na osku nieco ine nema vyznam lebo kvalita nieje ziadna.
2. nechat povodne akurat ich vycistit namazat a nastavit a jazdit kym sa nerozhodnes vymenit naboj
3. riesenie je uz vlaste hore a to je vymena za naboje z loziskami.
Ja som zase v auguste kupil Meridu Sub60D a mam pravdepodobne ten isty problem so zadnym nabojom SHIMANO M475 DISC. Sem-tam mi v nom puka, potom prestane a stale sa to opakuje dookola. Oska jemne osmicku, ale je to fakt minimum. Ked roztocim koleso vsak necitim v rukach ziadny odpor. S mojich predchadzajucich skusenosti zo starsimi lacnymi bicyklami bola tak, ze to bola predzvest koncu loziska. Cakal som, ze na takom drahom bicykli sa to nestane, resp. neskor. Moja otazka je ci to v servise uznaju ako predmet reklamacie. Vymenia ten naboj alebo loziska, alebo iba namazu? Mate s tym skusenosti? Ako argumentovat v pripade, ze by predajca namietal?
presne takto odisiel mne zadný Deore náboj, original osku nekupis a nemá cenu to opravovat jednoduchšie je kupit nové náboje ja davam XT rozdiel v cene oproti LX minimalny
Mal už niekto problém v súvislosti so Shimano M475 aj s hlučnosťou? Mne to totiž vydava strašne čudne zvuky, a ked som sa pytal v obchode na to, povedali mi, že to zvykne robievať, no mne sa ta aj tak nezda. Predsa zvuk ako by sa tam niečo šrotovalo neni normalny... Ako to je s inymi značkami? Všimli ste si to už niekto a po kontrole skonštatovali, že je to ok aj napriek čudným zvukom?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skus, ci nemas povolene konusy - t.j. ci oska nema bocnu volu
ale mne to pukal a bolo to aj poccut...a aj koleso sa
pohyboval cca 2mm do stran...
atk stary nezahadzuj daj ho do kopy a predaj alebo odloz na horsie casy
ejha ta tvoj tato daky domaci kutil no neviem, ja ide do servisu stym
1. vymenit konusy ale skusenost mam taku, ze originalne Shimana je tazko zohnat a nalozit na osku nieco ine nema vyznam lebo kvalita nieje ziadna.
2. nechat povodne akurat ich vycistit namazat a nastavit a jazdit kym sa nerozhodnes vymenit naboj
3. riesenie je uz vlaste hore a to je vymena za naboje z loziskami.
ak nevieš ako nato,začiatok "pasuje" aj odtáto...
ale inak stačia 2 klúče a ak nie si manták,ta to spravíš aj sám