koľko cca km najazdíte na kotúčoch? kúpil som pred 4 mesiacmi icetech kotúč SLX na centerlock a jeho výdrž bola veľmi krátka, už sú na minime 1,5mm a to maju odjazdené 2000km s prevýšením cca 80 000m na organických platničkách, čiže toľko sa aj sklesalo, neviem či sa nepoobzerať po nejakých lepších kotúčoch, poraďte
Ja ho mam vpredu 180mm CL a je super. Ani raz sa nestalo, ze by zacal kvilit, alebo sa krivil. Mam ho s resin platnickami s chladicmi. Este mi jednu sezonu urcite vydrzi (to bude mat dokopy cca. 7500km). S bajkom mam okolo 100kg,takze dostava do tela.
Mozu kotuce hrdzaviet? Bol som v tom, ze su nerezove a nehrzdaveju.
Malemu som kupil na vianoce novy bike s kotucmi, dostali poriadne zabrat (biky na nosici za autom a snehova burka na par 100km na dialnici) a prekvapene som zistil ze su hrdzave. XT ice tech ktore boli na biku o jedno jedla a ktore trcali aj viac do cesty nemaju ani naznak hrdze.
pri tých ice tech kotúčoch by mohli predávať len tú brzdnú plochu a výmena by vyšla oveľa lacnejšie, okrem ***** s prenitovaním, mať tak dostupný cnc laser, tak by sa dalo experimentovať a nechať si vypáliť kotúče
Ahoj, ja mám na týchto kotùčoch zatiaľ 2000km klop-klop úplne v pohode, výborný pomer cena/vydrz/hmotnost, majú iný zvuk ako shimano smrt xt a došli rovné čo u shimana nebýva zvykom, no nejazdim žiaden dh
No neviem - ten adaptér moc dobre nieje vidieť. Môže to tak byť, ale v to prípade by stále mal byť ten pásik rovnomerný a nie takýto úzky a potom zase kus tmavý
Veď jasné, že mu to brzdí kus mimo. Má tam úchyt flatmount a treba tam dať adaptér ako má byť. Ale aj keď brzdí len polovica platničiek, tak načo niekto drží brzdu až tak, že dostane kŕče do ruky a takto spáli kotúč? Keď mám zlý účinok zo zadnej brzdy, tak idem viac na prednú a pod kopcom to skontrolujem celé....ale čo už....treba to celé poskladať ako má byť a jemne ísť tú brzdu zľahka niekam na asfalt zabehnúť...jazdiť sa na tom bude dať ďalej - možno akurát vyrovnať kotúč ak tým teplom chytil nejakú deformáciu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pripadne mi poradte kotuce z hlinikovym unasacom k brzdam Sram guide RSC do predu 200mm zadok 180mm. Rozmýšľal som nad Sram Centerline 2 no 200mm nerobia.
Shimano SM-SH40 adaptér na kufre SM-SH51, SM-SH56
18,69 €
MOC 21,99 €Pripadne mi poradte kotuce z hlinikovym unasacom k brzdam Sram guide RSC do predu 200mm zadok 180mm. Rozmýšľal som nad Sram Centerline 2 no 200mm nerobia.
http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/brzdove-kotuce/hope-floating-disc-203-mm-brzdovy-kotuc-cierny.html
http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/brzdove-kotuce/hope-floating-disc-180-mm-brzdovy-kotuc-cierny.html
neolutuješ
Shimano SM-SH40 adaptér na kufre SM-SH51, SM-SH56
18,69 €
MOC 21,99 €Malemu som kupil na vianoce novy bike s kotucmi, dostali poriadne zabrat (biky na nosici za autom a snehova burka na par 100km na dialnici) a prekvapene som zistil ze su hrdzave. XT ice tech ktore boli na biku o jedno jedla a ktore trcali aj viac do cesty nemaju ani naznak hrdze.
Cina - asi ano? Ale podla Imromana by hrdzaviet nemali. Asi pojdem tym mojim dohovorit, nech neblbnu a daju sa dokopy.
(neviem ako moc su hrdzave, kedze som bike videl iba v noci, ale urcite tam nejaka hrdza je)
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/brzdove-kotuce/a2z-ats-180-brzdovy-kotuc-180mm-cierny.html
STING ST-180 CLK brzdový kotúč, 180 mm, CenterLock
15,29 €
MOC 15,99 €