Pruchnik sa ruší. Pribudnú ďalšie tri slovenské maratóny. Počítajú sa všetky výsledky. Môj názor: radšej, no comment!
Ivan
17...
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 26. 6. 2014 o 13:21
ALE ved prave tymi usekmi sa lisi MTB od Cesty, to robi tie maratony krasnymi a tazkymi zaroven. To znamena, ze kazdy singel, drobny trial cez korene ci strmy vyslap ci technicky zjazd po schodoch je vlastne kompromis???
Nesmie to byt presa len o monotonnom buseni do pedalov v pravidelnom tempe!!! To sa mozem akurat tak dat na drahu... (nie moju drahú
Pozor, nemyslim to tak, ze budeme chodit po lese so sekerou a trciace korene vysekavat
Je mi jasne, ze to do lesa patri. Ale skor mi ide o to, aby tie korene neboli zivotu nebezpecne. Na maratonoch sa nezucastnuju len technicky zdatni bikeri... Skor mam na mysli vynechanie blatistych usekov, hlbokych kolaji a jedneho konkretneho nebezpecneho korenisteho zjazdu.
Nove trasy budu mat vsetko, co priroda ponuka. Pevne verim, ze nam prejde zaradenie genialneho useku cez Rohacske sedlo aj pre trasu 50 km.
slavo
Z toho useku so sebou nosim pamiatku - prasknutu helmu
Ale bola to skor moja chyba.
Matt, napriklad mne osobne sa luky v Sulove pacili, hlavne ta jedna strma, kde sa dalo hravo obehnut asi 30 tlaciacich jedincov
A o tom je dobry maraton, ze je tam viacero povrchov (hludne aj blato a brody) a kazdy si najde ten svoj oblubeny usek.
matt a tebe sa nepacia lucne pasaze na Dubnicaku po zjazde z Baske, alebo na Horalovi (krejzi) za L. Teplickou? Ved tie lucne prejazdy su fascinujuce...
ee...nepacia
este pre upresnenie...nie ze by mi luky na maratonoch vadili ( ved aj tie k tomu patria ) ...len na niektorych maratonoch ich je obcas "neunosne" mnozstvo...