1. Nenasiel som ze by bola zalozena diskusia - tak zakladam (ak som slepy vopred sa ospravedlnujem)
2. Zvyhodnene startovne je do 31.5. !!!
3. Na svete je nova trat, kam sa dostalo snad vsetko co sa da v okoli jazdit len nech to ma 100+ km
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
V to ani nedúfaj. Ja som sa s tým už dávno zmieril
milsu ma chces hned zaklincovat nech nevystrkujem rozky co?
Len jedna? To si nejaký dobrý
podla mna by na dracku urcite aj kofola isla...
stal som v jednom stanku v rade a kym mi teta nacapovala tak sa asi 5 ludi zastavilo a pytalo sa ci nemaju kofolu...
som sa sam sebe divil kde sa to vo mne zobralo... ani nie po roku aktivnejsieho jazdenia...
no ale na stupavskom som to tak dobre nezvladol...
uvidime co sa mi podari na greenbiku... ci predam bike alebo sa tomu budem venovat dalej
stal som v jednom stanku v rade a kym mi teta nacapovala tak sa asi 5 ludi zastavilo a pytalo sa ci nemaju kofolu...
Tiež mám takýto názor,ak by sa dalo skúste organizátori s týmto niečo nabudúce spraviť...
Ináč z maratónom som bol ja osobne vcelku spokojný, trať, vapky, jedlo, sms o čase a umiestnení tiež potešila
Len jedna? To si nejaký dobrý
žééé.....
Mna bavi predbiehat chlapov, hlavne ked vidim ich lytka a tak, ze aki su vymakani, vravim si ten je urcite dobry, a potom ho niekde v kopcie predbehnem.....ale to byva seeem taaaam
Mna bavi predbiehat chlapov, hlavne ked vidim ich lytka a tak, ze aki su vymakani, vravim si ten je urcite dobry, a potom ho niekde v kopcie predbehnem.....ale to byva seeem taaaam
mozno sa nechavaju predbehnut zamerne... aj chlapi sa radi pozru na vysportovane...
Good job
Inak v lese v porovnani s rozpalenym mestom perfektna klima hotovy balzam pre pluca odporucam
Myslím si, že je to zaujímavé a poučné čítanie pre "frflajúcich" účastníkov a aj pre (podľa mňa prehnane reagujúcich) usporiadateľov.
Ako vidno podobné problémy sú všade.
http://www.maniacpedals.cz/clenove/myslivec/
Daniel
ze by tam este stale z tohto nieco ostalo?
Ja osobne by som dokázal dať podstatne viac ako 2eur za kvalitnú fotku.
Bolo by asi vhodné fotografa nebikera upozorniť na to, že sú podstatne zaujímavejšie úseky na trati ako cieľ a stúpanie, nehovoriac o tom, že fotka ako tlačím ma fakt nezaujíma...