Propozície:
Dátum konania:
piatok 5.7.2013 (štátny sviatok)
Miesto:
Štart: Svätý Jur, časť Neštich - parkovisko
Cieľ: Malý Javorník
Vyhodnotenie: Biely Kríž
Štart:
Štartuje sa v polminútových intervaloch
prvý pretekár štartuje o 10.00
Časomieru zabezpečí firma VOS-TPK.
Trasa:
7,5km / 320m prevýšenie
Kategórie:
Muži
Kadeti 15 - 16 rokov
Juniori 17 - 18 rokov
Muži 19 - 39 rokov
Seniori 40 - 49 rokov
Veteráni 50 - 59 rokov
Veteráni 2 60 a viac rokov
Ženy
Kadetky 15 - 16 rokov
Juniorky 17 - 18 rokov
Ženy 19 - 39 rokov
Dámy 40 - 49 rokov
Lady 50 a viac rokov
Prihlásenie:
online prihlásenie - do 3.7. 20:00
v mieste štartu 5.7. v čase 8.30 - 9.45 hod
Využite možnosť prihlásiť sa cez internet, nemusíte potom písomne vypĺňať prihlášku na štarte. (Platba je až na mieste).
Štartovné:
€7 - z toho organizátor venuje €2 na pomoc detskej onkológii - OZ Deťom pre život
V cene štartovného je: štartovné číslo, občerstvenie (jedlo, pitie), zaradenie do tomboly.
- platí sa na mieste
Ceny:
Vecné ceny obdržia prvý traja umiestnení v každej kategórii.
Rekordéri trate:
muži: Ján Gálik - 17:13,90
ženy: Janka Števková - 19:46,24
V prípade stanovenia nového najlepšieho času bude rekordér odmenený finančnou odmenou €50 v mužskej aj ženskej kategórii !
Tombola:
Každý účastník preteku bude zaradený do tomboly o vecné ceny. Žrebovanie sa uskutoční ihneď po vyhodnotení preteku.
Podmienky účasti:
- štart na vlastné nebezpečenstvo
- cyklistická prilba je povinná počas preteku
- usporiadateľ nezodpovedá za škody účastníkom vzniknuté ani nimi spôsobené
- všetci účastníci sa musia správať športovo a umožniť rýchlejším účastníkom bezpečné predbiehanie
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 2. 8. 2023 o 17:11
posledný komentár: 19. 8. 2022 o 20:34
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
To by bola dobrá motivácia.
no to mám najradšej také, na račianskej časovke bolo jedno jediné také miesto s jamou, nevedel som o ňom, a samozrejme že som ho v plnej rýchlosti na neodpruženom cesťáku trafil. skoro som sa posral.
pod tou bio polievkou si predstavujem nejakeho daniela karpatskeho, ktory sa nahodne objavi den pred na BK
A čo bude tá BIO polievka od Šusťa sa dozviete tu:
https://www.facebook.com/groups/124667994245908/permalink/747273655318669/
Mariana ty budeš nejaká sympoška už to vidím.
Akorát že ja nemám šancu vyhrať, lebo sa vyznačujem tým že zásadne vôbec netrénujem a potom na pretekoch som prekvapený že ako sa mi ide ťažko hehe. Ale ak by ste dali preteky krížom cez Bratislavu v plnej premávke tak to by som vyhral , na to som expert, každý deň chodím na biku do roboty aby som ukázal plechovkárom že ako sa to má robiť. Ale chce to pevné nervy, naposledy som mal taký incident že ma skoro zostrelil autobus.
ešte teda neviem prečo na výsledkoch uvádzali, že je tam prevýšenie 500m, keď mi toľko ani zďaleka nenameralo