Mne tie prudke stupania nevyhovuju. Radsej 10km pri 5% stupani ako 1km pri 20%. Ale tak Kazdy podla chuti
Takze to bola trat presne podla tvojej chuti lebo tych nekonecnych miernych stupani bolo pozehnane a zjazdovka zase jedno z mala oziveni. Do buducnosti by som nad Kalistom potiahol po zltej cez Hruby vrch a potom po cyklotrase az nad Bully, kde by mohla byt obcerstvovacka.
minus:
- spolocny start oboch kategorii kedze ten priestor po starte bol dost stiesneny
- luky na konci trate (aj ked na dorazenie fajn)
- prejazd cez neoznacenu (pre auta) cestu s neriadenou plnou premavkou (viem si predstavit premotivovaneho kolegu ako tam vleti)
Ahojte kde by som mohol nájsť aj iné foto okrem tých čo fotil Bon /pár strán dozadu/
Na official site sú totiž jeho fotky a videl som, že fotilo viac ĺudí a takisto pár ĺudí malo aj Gopro rád by som si to pozrel z iného pohľadu
Ďakujem
Gas8-"Do buducnosti by som nad Kalistom potiahol po zltej cez Hruby vrch(je trochu dalej,alebo sa mylim a myslis inu trasu) a potom po cyklotrase az nad Bully, kde by mohla byt obcerstvovacka."
Po lúke "na Močaroch" smerom k Donovalom sa ide strašne ťažko a veľmi pomaly.Potom následuje krkolomný zjazd,mne sa to páčilo ako to bolo.
plusy-WC,sprchy
-jedlo
-areál
-parkovanie
-značenie(pre mňa síce nedoležité,kedže som domáci ale nikdo neblúdil)
-atmosféra
-tombola
mínusy-najvacsi prešlap a veľmi nebezbečný kde išlo o zdravie,štart kategórie žiakov(okolo12:00) a oproti dojazd minimaratónu.Zistil som to podla fotiek s časomierov kedže som bol v tom čase na trase.
prechod cez hlavnú cestu aj ked nie velmi frekventovanú,kedže nikdo nečaká že naša Polícia vydrží na jednom mieste 3.hodiny mal tam byť usporiadateľ.
Ja známkujem podujatie na 1- minuska hlavne za ohrozenie zdravia detí...
Pred maratonom som myslel ze sa pojde okolo Hrubého vrchu ale alternativu ktoru vybrali mi sedela viac.Zaujímavý nápad len neviem ako by sa prechádzalo od Polianky cez les popri vodojeme smerom na Hrubý Vrch?
Ja vas pridem len povzbudit, lebo v tomto meste je "tolko akcii",(v septembri az dve), ze organizatori sa nevedia dohdnut a musia ich dat na rovnaky termin.Takze ja pojdem na BBmaraton lebo ten bol skor zverejneny.A organizatorom dakujeme, urcite viaceri sportujuci amateri.
Ja vas pridem len povzbudit, lebo v tomto meste je "tolko akcii",(v septembri az dve), ze organizatori sa nevedia dohdnut a musia ich dat na rovnaky termin.Takze ja pojdem na BBmaraton lebo ten bol skor zverejneny.A organizatorom dakujeme, urcite viaceri sportujuci amateri.
Presne tak isto ako minulý rok.....vobec tomu nerozumiem, no ale co uz....ja som sa rozhodol podobne pojdem na BB maraton
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze to bola trat presne podla tvojej chuti lebo tych nekonecnych miernych stupani bolo pozehnane a zjazdovka zase jedno z mala oziveni. Do buducnosti by som nad Kalistom potiahol po zltej cez Hruby vrch a potom po cyklotrase az nad Bully, kde by mohla byt obcerstvovacka.
plus:
- pocasie
- jedlo (barani gulas resp. gulasova polievka
- tombola
- znacenie
- areal ihriska
minus:
- spolocny start oboch kategorii kedze ten priestor po starte bol dost stiesneny
- luky na konci trate (aj ked na dorazenie fajn)
- prejazd cez neoznacenu (pre auta) cestu s neriadenou plnou premavkou (viem si predstavit premotivovaneho kolegu ako tam vleti)
Celkovo vydarena akcia.
Na official site sú totiž jeho fotky a videl som, že fotilo viac ĺudí a takisto pár ĺudí malo aj Gopro rád by som si to pozrel z iného pohľadu
Ďakujem
Po lúke "na Močaroch" smerom k Donovalom sa ide strašne ťažko a veľmi pomaly.Potom následuje krkolomný zjazd,mne sa to páčilo ako to bolo.
plusy-WC,sprchy
-jedlo
-areál
-parkovanie
-značenie(pre mňa síce nedoležité,kedže som domáci ale nikdo neblúdil)
-atmosféra
-tombola
mínusy-najvacsi prešlap a veľmi nebezbečný kde išlo o zdravie,štart kategórie žiakov(okolo12:00) a oproti dojazd minimaratónu.Zistil som to podla fotiek s časomierov kedže som bol v tom čase na trase.
prechod cez hlavnú cestu aj ked nie velmi frekventovanú,kedže nikdo nečaká že naša Polícia vydrží na jednom mieste 3.hodiny mal tam byť usporiadateľ.
Ja známkujem podujatie na 1- minuska hlavne za ohrozenie zdravia detí...
Odkiaľ máš to info?
Presne tak isto ako minulý rok.....vobec tomu nerozumiem, no ale co uz....ja som sa rozhodol podobne pojdem na BB maraton