Ja z niektorých ľudí ozaj nemôžem.... Ako si mám pozrieť mapku v rozlíšení 371 x 512px.... To je taký problém nahrať fotku na nejaký server, napríklad aj na FB a uložiť ju v plnom rozlíšení a hodiť url fotky sem? Ja mám tak spravený album "cloud.dnt" a keď potrebujem aby niekto niečo videl, pošlem url fotky obrázku, ktoré mám nahraté vo "vysokej kvalite".
Veľmi pekné podujatie, Zmena trate maratónu prospela. Vychutnal som si jazdu,
Počasie super. Trať jazditeľná a pekná.
Značenie dobré (bolo si treba zvyknúť na oranžové značky na zemi a potom to fungovalo).
Jediná pripomienka - vyhlasovanie víťazov začalo príliš skoro (štart pretekov bol o 10:30, pri mojom čase 4:20 som prišiel presne na začiatok vyhlasovania )
Organizátorom patrí pochvala, rád prídem opäť.
No vsetko bolo ok,ale to meranie casu bolo divne.Ked bol start 10:30 vsetky trate a prvy presiel startom tak ten posleny uz dost stracal.Mali by byt cipy aby to bolo ferove.Trat bola super a aj pocasie a hlavne to jedlo bolo o 100% lepsie ako minuly rok(spagety)
Nová trať sa mi páčila, až na tú tlačenicu po štarte, počasie výborné. Tešil som sa, že nebude ten krkolomný dojazd na kúpalisku ale toto tiež nebolo ideálne. A máte tam luxusné sprchy
Nemám s čím porovnávať bol to moj prvý maratón ale ja som spokojný,ďakujem organizátorom.Dojazd mal byť trochu iný malo sa prichádzať od hlavnej cesty.
Kolko km vám ukázal tachometer?Mne 54,18 km a nastúpaných 1572m.
Nie sú nejaké fotky?
Trat bola dobra aj ked ziaden singlik nebol. To stupanie po ziazdovke by som vynechal kazdy to tlacil. Dole som sa tiez skoro zabil. Nahnevalo ma ale ze v propoziciach bolo ze sa ma stupat 1300m a nakoniec to bolo 1550. Som siel bez vody tie luky kedze na poslednnej obcerstovacke som myslel zepojdem len dole. Az na toto to bolo vsetko super. Vidime sa o rok
martinko76 Aj ked mas cipy, kazdemu sa mera cas od hodiny startu, je jedno ci stojis vpredu alebo uplne posledny.
Pretek sa mi velmi pacil, organizacne nemam co vytknut, akurat mozno to ze bol start oboch trati naraz, ale asi to kvoli niecomu bolo a ludi tam nebolo zas az tak vela takze v pohode Ceny pekne, potesili Dakujem organizatorom
No to nie.Rata sa ti cas ked prejdes cez tu podluzku
Tak to si na omyle, Kajka ti to presne napísala. Máš stanovenú hodinu štartu (v našom prípade 10:30) a od tej doby sa ráta čas jazdy ako prvému, tak aj poslednému v št. poli nezávisle od toho, či sú/nie sú čipy. Pokiaľ sú čipy, tak áno, môže sa na určitých podujatiach, myslím že za doplatok organizátora udávať aj tzv. "čistý čas", teda čas, ktorý si dosiahol "medzi kobercami", ale nemá žiaden vplyv na poradie. Je informatívny. A taktiež by bolo irelevantné sa podľa toho riadiť, keďže podmienky musia byť pre všetkých rovnaké, v opačnom prípade by mal pretek prvky "časovky" a netušil by si, koľký si. Napríklad takto to bolo na zimnom maratóne 2011
Manželke odišla na zjazdovke zadná brzda a dala ju v pohode. Super maratón. Ďakujeme
Kam jej odišla brzda?
Maratón v BB sa mi páčil, určite lepší variant, ako po minulé roky. škoda, že som na 45-tom KM chytil defekt na druhom mieste, šli sme v skupine 2, 3, 4 v abs. poradí Ceny pre víťazov boli ozaj slušné, víťazka junioriek má karbónové sedlo . Ceny v tombole snáď nemali konca A sprchy úplný luxus
O rok určite znova
Ten baraní guláš nemal chybu. Prídem naň aj o rok.
Celkové hodnotenie: Chcelo by to ešte pridať nejaký singlík, príp. iný technický úsek a obe trate natiahnuť o pár km. Inak trať aj organizácia na výbornú!
Drobná pripomienka: Regulovčíci nech dávajú pokyn na odbočenie skôr. (zopár ich bolo prispatých a musel som riadne hamovať pred odbočením.
Keď je občerstvovačka nie dobre z trate viditeľná, dajte na ňu vopred upozornenie. (prvá)
Pekna trat aj organizacia. Zjazdovka hore bol pekny doplnok. V klukatych zjazdoch dost sotoliny, miestami trebalo ist opatrne. Na poslednej asfaltke som vydal vsetky svoje sily kedze som uz necakal tie iste luky spat ale dojazd do ciela Este mi chybala velka pila slo by to rychlejsie. Trosku ma nehnevalo ze kamarat si vystal radu na gulas ktory mu doslova natlacili do ruky a padol mu na zem. Druhy si mal kupit. Asi by z niekoho ubudlo ak by mu dali este jeden. Aj tak stal podla mna za nic pretoze ja som tam mal same blany a sadlo. Neviem, mozno to tak ma byt. Prvy krat som jedol barani...teda len chutnal Klobaska bola vynikajuca
Dobre zorganizovaná akcia,zjazdovku chválim. Dobré to bolo hore aj dolu.Prvá občerstvovačka bola ozaj nešťastne umiestnená,za zákrutou.(také prekvapenie) Skôr by som ju umiestnil na začiatok asfaltky. Boršč v cieli chutil. Fajn sobota. Ďakujem.
Ps: nejaké fotky budú?
Super akcia. Pekna trat. Zjazdovka zabijak. Ked som isiel ja, tak vsetci slapali musel som aj ja Bolo dobre. Len start nemusel byt spolocny. Rozdelit dlhu a kratku o pat minut bolo by to super. Kolko mala nakoniec kratka km a nastupanych? Nesiel mi tachometer. Nabuduce pridem znova.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A upravil som profil na tlačenie, ak by niekto chcel v (v rovnom) rozlíšení.
Počasie super. Trať jazditeľná a pekná.
Značenie dobré (bolo si treba zvyknúť na oranžové značky na zemi a potom to fungovalo).
Jediná pripomienka - vyhlasovanie víťazov začalo príliš skoro (štart pretekov bol o 10:30, pri mojom čase 4:20 som prišiel presne na začiatok vyhlasovania
Organizátorom patrí pochvala, rád prídem opäť.
Kolko km vám ukázal tachometer?Mne 54,18 km a nastúpaných 1572m.
Nie sú nejaké fotky?
Pretek sa mi velmi pacil, organizacne nemam co vytknut, akurat mozno to ze bol start oboch trati naraz, ale asi to kvoli niecomu bolo a ludi tam nebolo zas az tak vela takze v pohode
Tak to si na omyle, Kajka ti to presne napísala. Máš stanovenú hodinu štartu (v našom prípade 10:30) a od tej doby sa ráta čas jazdy ako prvému, tak aj poslednému v št. poli nezávisle od toho, či sú/nie sú čipy. Pokiaľ sú čipy, tak áno, môže sa na určitých podujatiach, myslím že za doplatok organizátora udávať aj tzv. "čistý čas", teda čas, ktorý si dosiahol "medzi kobercami", ale nemá žiaden vplyv na poradie. Je informatívny. A taktiež by bolo irelevantné sa podľa toho riadiť, keďže podmienky musia byť pre všetkých rovnaké, v opačnom prípade by mal pretek prvky "časovky" a netušil by si, koľký si. Napríklad takto to bolo na zimnom maratóne 2011
Kam jej odišla brzda?
Maratón v BB sa mi páčil, určite lepší variant, ako po minulé roky. škoda, že som na 45-tom KM chytil defekt na druhom mieste, šli sme v skupine 2, 3, 4 v abs. poradí
O rok určite znova
Celkové hodnotenie: Chcelo by to ešte pridať nejaký singlík, príp. iný technický úsek a obe trate natiahnuť o pár km. Inak trať aj organizácia na výbornú!
Drobná pripomienka: Regulovčíci nech dávajú pokyn na odbočenie skôr. (zopár ich bolo prispatých a musel som riadne hamovať pred odbočením.
Keď je občerstvovačka nie dobre z trate viditeľná, dajte na ňu vopred upozornenie. (prvá)
Ps: nejaké fotky budú?
http://bon1.rajce.idnes.cz/Merida_Zelena_stopa_SNP_1/
http://bon1.rajce.idnes.cz/Merida_Zelena_stopa_SNP_2/
http://bon1.rajce.idnes.cz/Merida_Zelena_stopa_SNP_3/
http://bon1.rajce.idnes.cz/Merida_Zelena_stopa_SNP_4/
http://bon1.rajce.idnes.cz/Merida_Zelena_stopa_SNP_5/