No biky máte riadne naleštené. Dúfam, že 105,106,107 bude jazdiť pred MT Bikermi z Hodruše.
Biky na to máte, tak dúfam, že aj kondička je na patričnej úrovni. Tú bikerku so 107-kou by sme v pohode draftovali aj k nám do klubu. To by bolo zrazu záujemcov o bikovanie s nami.
Dúfam, že ste dobre namiesili to Vaše Oravské blato. Tešíme sa naň.....
zaujemcov o draft by bolo asi viac ale aspon budu mat ti za nou motivaciu drzat tempo. aj ked zase na druhej strane nebude taka motivacia obehnut a ist dalej...
Po dlhom vahani som sa napokon rozhodol, ze to zajtra svojim superom trocha ulahcim. Na pretek nastupujem bez naslapov a tretier v retro topankach co som kupil pred piatimi rokmi za 200Sk na namesti v tesnej blizkosti startu.
to duracer: Len to nemaskuj tym, ze ulahcujes existenciu superom. Ja tiez do kazdeho kopceka tlacim, tak chodim v normalnych teniskach... Lepsie sa v tom kraca
Takze ja to mam za sebou. Uvod bol z mojej strany dost prepaleny coho dosledkom bolo, ze az do Malatinej som ledva lapal po dychu a nedokazal som zrychlit. V zjazde po prvej obcerstvovacke som sa vydychal a nasledovala druha stvrtina, ktora bola pre mna najlepsia kedze neobsahovala ziadne technicke a rychle zjazdy. Uz v nasadenom tempe som predbiehal viacero ludi pred sebou. Tretia stvrtina obsahovala vela zjazdov, kde som viditelne stracal, no vo vyslapoch som straty ciastocne dohanal. Celkovo som sa prepadol asi o dve miesta. Ti co ma v zajzdoch predbiehali mi pripadali ako samovrahovia. Poslednu stvrtinu som siel len silou vole. Tu ma predbehol len jeden pretekar, ale aj ja som jedneho v narocnom stupani na Vendelin obehol, teda v poslednej stvrtine sa moje umiestnenie celkovo nezmenilo. Z casom okolo 2:04 som spokojny avsak nie nadseny. Vzhladom na to, ze som siel bez naslapov a tretier a ze technicke a rychle zjazdy moc nemusim, je to myslim dobry cas. Z oravcov by som mal byt prvy a celkovo okolo desiateho miesta. Na buduci rok uz len v tretrach a s casom pod dve hodiny.
Takze nakoniec som skoncil v kat. 7. a celkovo 9. s priemerom 20,8 KM/H
No nic moc teda
...na to, ze to bola moja premiera na takomto dlhom preteku som v celku spokojny
S vylomeninami podobneho typu som minimalne na rok skoncil. Uz sa tesim na vyrazne kratsie, cisto vrcharske bezecke, cyklisticke a kombinovane podujatia.
Ist 2 hodiny na tepoch okolo 190-200 je pre mna nemozne. Na moj vkus je to teda dlhy pretek. A samotne pomenovanie "polmaraton" hovori samo za seba. Ked si ty pod dlhym pretekom predstavujes pretek trvajuci 8 a viac hodin je to tvoja vec.
Minuly rok nie som uvedeny vo vysledkovke, takze som nestartoval howk
No uz som doma tak len v skratke, viacej v chystanom reporte...
Tak mne sa naozaj velmi pacilo, absolutne nemam vyhradu k zabezpeceniu a pod. zalezitostiam. Trat bola pekne jazdiva, proti minulemu roku na nepoznanie Blato skoro vobec, len obcas nejaka mlacka inak sa pekne prasilo. Pretek som si vyslovene uzival, prve kolo som sa iba usmieval do fotakov a na velmi pekne dievcata pri trati O zavere sa to ale povedat neda, pretoze som si silou mocou chcel udrzat svoje 13. miesto tak som proste siel total hranu, za mnou 100 m stale jede racer a nechcel to vzdat. Nakonieco som sa ho v zjazde striasol....Po prichode do ciela este sa dalo, bol som strasne smadny a videl som jedine ako sa capuje kofca na listky. Jeden moj kamarat so Zvolena ked ma videl tak sa nado mnou ulutostil a kupil mi jednu, kedze moj spolujazdec s klucami este bol na trati. Ked ma ale prvy krat natiahlo, utekal som s kofolou na nedaleku lavicku a len cakal. Takto som tam sedel este snad 35 min, neskor aj s mojim kamosom Palom, ktory prisiel tiez total na kasu. A ani za svet sa niekam pohnut....zachranila ma Alenka, ked mi dalo svoju mineralku (velmi pekne dakujem)...LiviaZV mi tam tiez chvilku robila garde a tiez jej bolo asi jasne ako mi je Potom uz ale ok, kedze som tam zjedol cestoviny a snad 10 makovnikov...
Dneska za mna super, vidno ze si ludia, ktori to maju na starosti dali velmi zalezat...plus sa im podarilo vytvorit paradnu atmosferu.
Nuž bol to jeden super maratón, všetko bolo super zorganizované od značenia trate cez občerstvenie na trati až po super guláš. Trať - zopár malých, ale o to drsnejších stúpačikov a perfektne DH až na ten tehlový . Vďaka organizátorom za super pretek.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Biky na to máte, tak dúfam, že aj kondička je na patričnej úrovni.
Dúfam, že ste dobre namiesili to Vaše Oravské blato. Tešíme sa naň.....
Po dlhom vahani som sa napokon rozhodol, ze to zajtra svojim superom trocha ulahcim. Na pretek nastupujem bez naslapov a tretier v retro topankach co som kupil pred piatimi rokmi za 200Sk na namesti v tesnej blizkosti startu.
...na to, ze to bola moja premiera na takomto dlhom preteku som v celku spokojny
S vylomeninami podobneho typu som minimalne na rok skoncil. Uz sa tesim na vyrazne kratsie, cisto vrcharske bezecke, cyklisticke a kombinovane podujatia.
Minuly rok nie som uvedeny vo vysledkovke, takze som nestartoval
43 km: Kandera Laco 2:07
Tak mne sa naozaj velmi pacilo, absolutne nemam vyhradu k zabezpeceniu a pod. zalezitostiam. Trat bola pekne jazdiva, proti minulemu roku na nepoznanie
Dneska za mna super, vidno ze si ludia, ktori to maju na starosti dali velmi zalezat...plus sa im podarilo vytvorit paradnu atmosferu.
Mne sa tiez zda, ze som minuly rok na starte duracera videl...