Hello.
Chcem syptat ako hodnotite narocnost tohto zavodu. Ja som bol na takomto zavode prvy krat a musim povedat ze nic podobne som necakal. Po piatich padoch v pvrvom kole som to vzdal Su vsetky zavody z kategorie XC taketo divociny?
No, popravdě na Branči jsme se snažili udělat trať která není vedená, jak to občas bývá, po širokých lesních cestách, ale skutečně XC trasu, která je náročná, nenudí a je zážitek po ní jet. Tak by to mělo být. Snad se to povedlo, neslyšel jsem od nikoho po závodu nějaké negativní ohodnocení. Vítěz jedné z veteránských kategorií říkal, že si dlouho tak pěkně nezabajkoval. Osobně vím že sjet a vyjet šlo všechno, i když i já, co mám trasu najetou jsem třeba při kontrole trasy v osm ráno měl v některých pasážích namále. Nějaké obavy z bláta tam ještě ráno byly, ale když jsem se šel podívat v jedenáct na sjezd z hradu a viděl jak to dávají mladší žačky, doufám že to bylo ok.
Jak říkám. Neděláme silniční závod, děláme MTB!
Některé xc jsou ještě těžší, no ale neboj, takové divočiny jsou vzácné Stejná trasa se jela v roce 2007 kdy se pořádal na Branči také Slovenský pohár, někde je tady o tom článek.
Menší účast lze připsat tomu, že v podstatě od čtvrtečního večera do sobotního rána tam , ale na závod se usmálo Dále taky termínovou kolizí třeba s Dubnicí a s tím že jsme nedali tolik propagaci. Chyby se napraví (propagace,větrem potrhané pásky) a skoro jistě to není naposled, co se na Branči něco děje.
Zjazdne to bolo vsetko. Videl som to na vlastne oci. Len ja ani moj bike sme na taketo pripraveny neboli. Zostal som visiet hned v prvej stojke ako sa slo na hrad. Nohy vladali ale moj dezen na plastoch nepustil. Smykal som sa na mieste.
Potom zjadz z hradu. Vsetko ok az na to ze som mal zaseknute obe brzdy a naberal som rychlost Potom nasledoval kratky let hlavou vpred Dalsi pad prisiel v lese. A k tomuto musim dodat ze nie len vietor trhal pasky. Aj ja som sa o jednu postaral Sorry
V kazdom pripade to hodnotim dobre. Na budece budem vediet co ma caka a ak sa zucastnim dostatocne sa na to pripravim. Sympaticke mi je hlavne to ze sa to konalo v minidedinke ako je podbranc. Ked do toho zapojite trocha marketingu mohlo by to byt divacky velmi zaujimave podujatie. Drzim palec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chcem syptat ako hodnotite narocnost tohto zavodu. Ja som bol na takomto zavode prvy krat a musim povedat ze nic podobne som necakal. Po piatich padoch v pvrvom kole som to vzdal
Jak říkám. Neděláme silniční závod, děláme MTB!
Některé xc jsou ještě těžší, no ale neboj, takové divočiny jsou vzácné
Prejazd hradom je atraktivny aj pre divakov, z priestoru startu tam clovek vybehne za chvilu ... skoda, ze ucast pretekarov bola taka slaba.
Za několik týdnů bude připravené DVD ze závodu.
Potom zjadz z hradu. Vsetko ok az na to ze som mal zaseknute obe brzdy a naberal som rychlost
V kazdom pripade to hodnotim dobre. Na budece budem vediet co ma caka a ak sa zucastnim dostatocne sa na to pripravim. Sympaticke mi je hlavne to ze sa to konalo v minidedinke ako je podbranc. Ked do toho zapojite trocha marketingu mohlo by to byt divacky velmi zaujimave podujatie. Drzim palec.