Noaco??
Aspon som zistil, ze som alergicky na ustipnutie hmyzom a budem musiet nosit so sebou balicek zachrany. Som zvedavy ci sa mi to zmesti do Camelbag-u.
Uz si konecne doma? Ani sa neozves
Aspon som zistil, ze som alergicky na ustipnutie hmyzom a budem musiet nosit so sebou balicek zachrany. Som zvedavy ci sa mi to zmesti do Camelbag-u.
hehe tu nešlo až tak o to video, ale o YouTube hore nohami
Moj vcerajsi 1. april bol v skutku dobry. Isiel som na skusku a ked som dosiel, pani docentka mala iba 70 testov pre 200 studentov. Tak vyzvala tych co nechodili na prednasky, aby opustili miestnost, samozrejme nikto. Zacala rozdavat testy, ked jej dosli,povedala: "Ostatni von."
vsetci zacali protestovat a pani docentka: "Anulujem dnesnu skusku!"
Takze zbytocnych cca 225 km. To by sa este dalo, ale na ceste naspat som dostal defekt a rezerva prazdna
ale mas pravdu v tom ze toto je iba pre nast rocnych .... ale verim zeby sa na tom bavila aj zena byvaleho sefa hehe ( blond )
Tak to som nevedela, vidíš, človek sa učí celý život.
ale mas pravdu v tom ze toto je iba pre nast rocnych .... ale verim zeby sa na tom bavila aj zena byvaleho sefa hehe ( blond )
Čo ja viem......sa mi to zdá dosť nechutné. Ale je aj možné, že nemám dostatočný zmysel pre humor, alebo že to nie celkom chápem.