Neviem ako vy, ale ked som na biku viac nez dve hodinky, tak niekedy som unaveny na krize, nebolia tak brutalne ze by ma krutilo, ale viem ze ich mam... a pri tom mam aj cyklisticke oblecenie, nohavice mam vzdy co najvyssie, aby mi nefukalo a dres tiez co najviac dole..... no niekedy mi to blbne.... ako ste na to vy?
tak samozrejme ze pocas jazdy davam prestavky na jemne vydychnutie noh a troska si ich natiahnem a tak proste uvolnenie. A k tomu prekrytiu, vzdy nosim tielko + dres, samozrejme zdola cykliskticke nohavice...
mna bolel chrbat, ked som siel na dlhom bajku. som po par kilometroch uz nevladal ani len pretocit pedalmi. nastastie to som len prenasal cudzy bajk z miesta na mieso
mna bolel chrbat, ked som siel na dlhom bajku. som po par kilometroch uz nevladal ani len pretocit pedalmi. nastastie to som len prenasal cudzy bajk z miesta na mieso
No ked som ja babke prenasal libertu niekde, tak som skoro zomrel.... hh
Mna zvycajne bolievaju krize na jar ked si dam nejaky dlhsi vyjazd na ktory nie som este pripraveny, vzdy to ale boli len vtedy ked slapem do kopca. Vtedy si davam co najlahsi prevod a snazim sa to preslapat tak.
Hej samozrejme, ze sa treba chranit, stale, to je pravda, ale mna este nikdy neboleli krize tak ze by som sa ani nepostavil.... vzdy to bolo len tak, ze som sa trocha natiahol, navykrucal a isiel som dalej.....
Tiez som riesil tento problem. Ladvinovy pas od Klimatexu (Moira je stejna) pouzivam vzdy pri teplotach pod cca. 15°. Predstavec mam kratsi a typ VRO, co este zvysuje vysku riadidiel (vid. otazka Geroya v Galerii nasich bikov). Tieto zmeny ciastocne pohohli. Tak mi este napadlo pohrat sa zo sklonom sedla. A pomohlo . Pointa mojej teorie je v tom, ze ak sa zadok v stupani sklzava na sedle dozadu, napinaju sa chrbtove svaly aby udrzali telo na sedle a v zabere. Takze sklonit spicku mierne dopredu pre zvysenie opory. Staci len mierne. Ja som ho mal predtym skor mierne nahor.
...Ladvinovy pas od Klimatexu... Predstavec mam kratsi a typ VRO, co este zvysuje vysku riadidiel ...pohrat sa zo sklonom sedla... A pomohlo . Pointa mojej teorie je v tom, ze ak sa zadok v stupani sklzava na sedle dozadu, napinaju sa chrbtove svaly aby udrzali telo na sedle a v zabere. Takze sklonit spicku mierne dopredu pre zvysenie opory. Staci len mierne. Ja som ho mal predtym skor mierne nahor.
Tak tak,tiez som sa vyhral kym som zistil ze ked mam sedlo malinko dopredu,tak je to lepsie Ten predstavec ma zaujma,nakolko mam teraz novy 110cm,tak dufam,ze nebude robit problem na moje krize
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
treba si na to asi zvyknut alebo mat vytrenovany chrbat
No ked som ja babke prenasal libertu niekde, tak som skoro zomrel.... hh
Mas pravdu ze to nedycha ale neopren sa netrha
Mam ho 3-4 roky (pouzivam zhruba ked je pod 10oC) a je v bezchybnom stave. Dufam, ze to nebude nikto pokladat za reklamu.
Tak tak,tiez som sa vyhral kym som zistil ze ked mam sedlo malinko dopredu,tak je to lepsie
Hmm ... to musi vyzerat dost divoko !
PS : predpokladam, ze tam malo byt 110 mm
Hmm ... to musi vyzerat dost divoko !
PS : predpokladam, ze tam malo byt 110 mm
A SAKRA....
k teme: aj ja momentalne jazdim so sedlom jemnucko dopredu - no problem
to by nebola sranda,uz ked sa to chytlo...