ja s konkrétnymi ludmi nemam problem ale vadí mi stále viacej masívnejšia a neštrnná tažba a tým zničene zvažnice , kamenná drť , zničené traily, lesné chodníky a to aj v národných parkoch . Nehovoriac presadit nejaku novú cyklotrasu alebo trail je velký problém ak teda nemáme jazdit po prírodných trailoch. Ako hovorím nechce sa mi tu písat s ludmi čo jazdia okolo domu. Svoj účel v tejto teme a to varovanie pred bonzovaním som si splnil. Zariadte sa ako chcete.
ja mám zase problem identifikovat čo vlastne ludia jazdia lebo síce má napísané horska cyklistika ale nikdy v nejakom vysokohorskom teréne na bicykli nebol to sa tiež tažko diskutuje s niekym o problemoch s ochrnármi a IŽP. Ako hovorím skôr ako ochrana prírody su pre mna problem Lesy SR, sukromníci a ludia čo bonzujú. Ale tak dá sa to zatial čiastočne riešiť aspon pre mna.
A nebude problem v tom, ze vo vysokohorskom prostredi nemas co s bikom hladat? Ved sa aj volaju horske a nie vysokohorske.
Chce se mi blejt. Nebudem to tu kopirovat, ale v jednej vete mrncite, ako chcu ochranari vyhnat ludi, v dalsej ze sa tam stavia a tazi, v dalsej ze je tam ludi ako na vaclavaku a preto treba viac chodnikov. A to sa akoze stale bavime o narodnych parkoch, piaty stupen ochrany?! Tieto sa chrania preto, aby aj deti a vnuci takych egoistickych narcisov ako ste vy mohli tu prirodu aspon z dialky uvidiet. Inak by tam nebolo nic a absolutne by ste tam ist nechceli, tak ako sa nechcete ist vozit na haldy za Novakmi alebo Jelsavou. Tu ale zjavne chyba trosku sirsie vnimanie a chapanie suvislosti. Niekedy mi pripada, ze poniektori skutocne este nedospeli a neuspeli by v marshmallowom teste, kedy deckam davali na vyber jeden cukrik hned, alebo dva neskor a zistovali, ktore je ako vyspele a dokaze si odopriet okamzite potesenie a spocitat 1+1. Tu mi to chyba. Dookola iba ja ja ja, chcem teraz hned a po mne potopa...
Mimochodom nove zonacie a pristup k turizmu boli aj o zmene paradigmy a vyhladovo aj o sprevadzani turistov v np mimo chodnikov. Ale to uz je pase. Bude sa rubat a strielat, ako uz nasi otcovia a dedovia rubali a strielali. Lebo nedokazali prejst marshmallow testom a chcu prachy teraz a hned.
Ale ale, turista či cyklista môže aj 100 rokov chodiť po lese a tomu lesu sa nič nestane. Dokonca les v duši pookreje že má návštevu a je rad že niekto ho potrebuje a darí sa mu potom lepšie. Ak ho zatvoríš aby si ho chránil, zahynie. Málo toho vieš o energii sveta.
Môžeš si urobiť pokus. Zavri sa na 5 rokov do pivnice aby si sa ochranil pred zlým svetom a zachoval sa v skvelom stave aj pre pravnukov a uvidíš ako sa budeš cítiť…
Za cvíľu tu budeš tvrdiť že nebyť turistov na kráľovej holi by bol krásny les
Asi máš pravdu, v elektohejterskej téme to aj potvrdil, s tým,že chce rozprúdiť zamrznutu debatu v tej neškodnej vtipnej téme (parafrázujem, z pamäti, bez hľadania). Spočiatku tam mal podobne psychedelicke úlety, občas aj vtipné.
Toto je ale 'vážna' téma,žiaden Vtipkar, pre veľkú časť prispievajúcich.
Žiaden following marcela, tu to ani nejde (aspoň myslim),stačí čítať a nezabudnut
Iste, my konspirujeme. A potom je tu príspevok z 17:49:37, ktorý keď si prečítas, bez toho, aby si skúmal, kto je autor, tak sa oprávnene budeš pýtať,že na čom fičí. Pri všetkej snahe, na tamtie slová formulované do myšlienok sme my prachsprosti smrteľníci nedozreli. Kde asi bude chyba?Možno nám ich osvetlí ten pookriaty les po nasom storocnom jazdení.
Stručne, prvý odstavec, po vetách: 1. nie úplne pravda, 2. úlet, 3. nepravda, 4. máš pravdu,o tom viem houbeles
2. odsek bez komentára, 3. je tvoja konšpirácia,presnejšie presviedčanie o tom,
čo by robil niekto iný (čiže podsuvanie vlastných predstáv)
Skrytie príspevkov čosi napovedá.
Ak budú skryté aj budúce, nakuknem, ale reagovať nebudem, z rôznych dúfam pochopiteľných dôvodov.
Marli, stávaš sa odborníkom na svojské vysvetľovanie mojej osoby.
Vidím že ťa drží fixný stihomam mojej osoby a je to až nezdravé. Naviac máš myšlienkové pochody podobné starovekej inkvizície so snahou niekoho označiť , presvedčiť ostatných o svojej pravde o mne a potom literárne upáliť - a to už je nebezpečné. Vidím temnotu v tvojej duši.
Takí ľudia potom narobia veľa škody vo svojom okolí z dôvodu nezvládnutého hnevu. Príkladov je v okolí viac než dosť.
Štatisticky je preukázané že kde sa objavíš, moje príspevky sú zablokované a na to som už poukázal v iných témach. Takže už s kľudom môžem povedať že si záškodník a nedivil by som sa keby si bol aj inak aktívny škodiť poza chrbát iným členom fóra .... pracuj na sebe kým je ešte čas. Sme tu na tejto zemi aby sme sa rozvíjali a zlepšovali svoje vlastnosti a nie aby sme šírili okolo seba prízemné myšlienky.
Pozdvihni svoje vedomie a nauč sa vnímať tú hlbšiu krásu prírody o ktorej hovorím. Aj stromy majú dušu a aj s nimi sa dokážeš skamarátiť a vzájomne si vymieňať energiu. A vec že čo im dáš, to ti 10 násobne vrátia späť. Navzájom sa totiž všetci potrebujeme.
Vždy je ľahšie pre nízke bytosti ťahať tie vyššie dole na svoju úroveň ako keby mali zapracovať na svojom rozvoji a dostať sa na úroveň vyššiu. Ak nemáš stupeň porozumenia na moje úvahy, tak na nich nereaguj. Celkom chápem Galilea akých ľudí mal okolo seba keď vyhlásil že zem je guľatá
RS955i- dlho som ťa nestretol, vidím že si dostal rozum dávnejšie predomnou Je až neuveriteľné koľko negatívnych bytostí sme si tu užili ..
triki
Pre neznalcov sú všetky činnosti strážcov zbytočné.
Čím viac lesov v súkromnom vlastníctve, tým menej nekontrolovaného pohybu. Príkladom sú lesy v zahraničí. Pár vyznačených trás a to je všetko. Na ostatné súkromné cesty vstup zakázaný bez výhrady.
cokupit
Súkromný vlastník sa o lesy stará lepšie než štát a to neplatí len o lesoch, ale o každom majetku. Súkromné lesy sú na predaj aj na Slovensku. Nech sa páči, cyklisti si ich môžu kúpiť a starať sa o ne.
Bicycletour, tomuto sám nemôžeš veriť. Pošlem ti hromadu fotiek “starostlivosti” o súkromné lesy. Zničené, nevyčistené, nevysadené …
Keď som mal 16-17 rokov sme brigádovali v lesoch. Po ťažbe a naších brigádach ten les vyzeral, ako z reklamy na turizmus.
Je len jediná vec, o ktorú sa správcovia súkromných lesov snažia na sto percent - to je naložiť drevo na náves a skásnuť to. Poprípade popri tom ***** na schôdzi pôvodných majiteľov pri dividendách….
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A nebude problem v tom, ze vo vysokohorskom prostredi nemas co s bikom hladat? Ved sa aj volaju horske a nie vysokohorske.
Mimochodom nove zonacie a pristup k turizmu boli aj o zmene paradigmy a vyhladovo aj o sprevadzani turistov v np mimo chodnikov. Ale to uz je pase. Bude sa rubat a strielat, ako uz nasi otcovia a dedovia rubali a strielali. Lebo nedokazali prejst marshmallow testom a chcu prachy teraz a hned.
Môžeš si urobiť pokus. Zavri sa na 5 rokov do pivnice aby si sa ochranil pred zlým svetom a zachoval sa v skvelom stave aj pre pravnukov a uvidíš ako sa budeš cítiť…
Za cvíľu tu budeš tvrdiť že nebyť turistov na kráľovej holi by bol krásny les
Toto je ale 'vážna' téma,žiaden Vtipkar, pre veľkú časť prispievajúcich.
Žiaden following marcela, tu to ani nejde (aspoň myslim),stačí čítať a nezabudnut
Stručne, prvý odstavec, po vetách: 1. nie úplne pravda, 2. úlet, 3. nepravda, 4. máš pravdu,o tom viem houbeles
2. odsek bez komentára, 3. je tvoja konšpirácia,presnejšie presviedčanie o tom,
čo by robil niekto iný (čiže podsuvanie vlastných predstáv)
Skrytie príspevkov čosi napovedá.
Ak budú skryté aj budúce, nakuknem, ale reagovať nebudem, z rôznych dúfam pochopiteľných dôvodov.
Je také príslovie...
Hádzať perly sviniam.
Vidím že ťa drží fixný stihomam mojej osoby a je to až nezdravé. Naviac máš myšlienkové pochody podobné starovekej inkvizície so snahou niekoho označiť , presvedčiť ostatných o svojej pravde o mne a potom literárne upáliť - a to už je nebezpečné. Vidím temnotu v tvojej duši.
Takí ľudia potom narobia veľa škody vo svojom okolí z dôvodu nezvládnutého hnevu. Príkladov je v okolí viac než dosť.
Štatisticky je preukázané že kde sa objavíš, moje príspevky sú zablokované a na to som už poukázal v iných témach. Takže už s kľudom môžem povedať že si záškodník a nedivil by som sa keby si bol aj inak aktívny škodiť poza chrbát iným členom fóra .... pracuj na sebe kým je ešte čas. Sme tu na tejto zemi aby sme sa rozvíjali a zlepšovali svoje vlastnosti a nie aby sme šírili okolo seba prízemné myšlienky.
Pozdvihni svoje vedomie a nauč sa vnímať tú hlbšiu krásu prírody o ktorej hovorím. Aj stromy majú dušu a aj s nimi sa dokážeš skamarátiť a vzájomne si vymieňať energiu. A vec že čo im dáš, to ti 10 násobne vrátia späť. Navzájom sa totiž všetci potrebujeme.
Vždy je ľahšie pre nízke bytosti ťahať tie vyššie dole na svoju úroveň ako keby mali zapracovať na svojom rozvoji a dostať sa na úroveň vyššiu. Ak nemáš stupeň porozumenia na moje úvahy, tak na nich nereaguj. Celkom chápem Galilea akých ľudí mal okolo seba keď vyhlásil že zem je guľatá
RS955i- dlho som ťa nestretol, vidím že si dostal rozum dávnejšie predomnou
Pre neznalcov sú všetky činnosti strážcov zbytočné.
Čím viac lesov v súkromnom vlastníctve, tým menej nekontrolovaného pohybu. Príkladom sú lesy v zahraničí. Pár vyznačených trás a to je všetko. Na ostatné súkromné cesty vstup zakázaný bez výhrady.
Súkromný vlastník sa o lesy stará lepšie než štát a to neplatí len o lesoch, ale o každom majetku. Súkromné lesy sú na predaj aj na Slovensku. Nech sa páči, cyklisti si ich môžu kúpiť a starať sa o ne.
Keď som mal 16-17 rokov sme brigádovali v lesoch. Po ťažbe a naších brigádach ten les vyzeral, ako z reklamy na turizmus.
Je len jediná vec, o ktorú sa správcovia súkromných lesov snažia na sto percent - to je naložiť drevo na náves a skásnuť to. Poprípade popri tom ***** na schôdzi pôvodných majiteľov pri dividendách….