Aha tak som nepochopil ked si pisal ze na leto. Myslel som na leto na biku. Preco Seiko nie ? Too heavy ? Jazdil som Kolibu a Karpaty aj s Paneraikami, mal som ale ruku dobitu riadne, prisposobil som sa uz )), posledny rok ci viac boli len vo winderi.
Na bajk a ine sportove aktivity nosim Garminy. Pravdupovediac uz som dal prec vsetky mechanicke hodinky a momentalne si chcem zadovazit cosi lepsie a toto je len taka docasna naplast. Aj ked musim napisat ze za tu cenu celkom dost muziky
matt: gratulujem k skvelému kaufu a ak sú to ešte "hulky" tak to už možeš byť dokonca niekoľkonásobne vysmiaty
Diky, áno sú to Hulky. Btw ak niekto nechce čakať na RLX, určite osobne odporúčam pozrieť ponuku Zenith...za mna sú to jedny z najviac nedocenených swiss hodiniek. Osobne som mal EP69 a boli to za mna top hodinky. Bohužiaľ išli do sveta, pretože ich 42mm boli príliš na moje male zápästie. Ale majú aj menšie a na gume, tak dufam že raz sa ešte nase cesty stretnú A napr tie nové Chronomaster Sport dali Daytonam pekne na frak...ten dial na Zenithoch je neskutočný. Síce som už viackrát čítal že ciferník farbou nič moc, ale tie hodinky treba zobrať von a ukázať ich pripadne na slnko, to je hneď iný level ako na ne pozerať v interiéri.
Myslím že Rolex sa primárne asi nekupuje pre ich spracovanie alebo strojček (aj keď oboje sú na vysokej úrovni) kde im vie dať "na frak" hneď viacero výrobcov ktorých hodinky si vieš kúpiť v podstate ihneď, ale vstupujú do toho aj iné faktory
Rolex si kupujes pre ich pribeh, prvenstva a celu tu osvetu. Ale zasadne je, ze kultove modely drzia ceny. No s WL mam nasledovne skusenosti. Prve som kupoval Sea-Dweller Deepsea James Cameron. V predajni v Budapesti v roku 2016 mi ich vytiahol predajca zo suflika, vystavil FA na firmu a uz som ich bral. Po dvoch rokoch som ich predal so ziskom a zacal som sa obzerat po Submariner Two-Tone. Prvu predajnu som nahodne navstivil v Salzburgu kde ich mali len bol som tam na skok a chcel som to brat na firmu takze nebol cas to riesit (prikladam foto z predajne). Tak som nasledne zasiel do Budapesti a tam znova ten isty scenar. Predajca v okuliaroch vytiahol Sub zo suflika, urobil FA a ja som bral hodinky domov. No presli dva roky a budem Sub predavat samourejme so ziskom, no pred tym pojdem do tej Budapesti po GMT-Master II a dáfam, ze budem mat rovnake stastie ako do teraz ? nerad by som predal Sub a ostal vypeceny bez Rolexov.
Neviem kde tak sa spýtam tu. Aké hodinky? Pokukavam po Fénix 6 pro, forerunner 945. Čo si myslíte. Funkcie tie isté len iné spracovanie a cena 100€ rozdiel. Dik
Ono to je niekedy aj o hmotnosti a mohutnosti...Tiez som si mohol vybrat Fenixy, ale prave kvoli hmotnosti a velkosti som bral pred rokmi 935...tazko poradit
Veď práve to že neni som mohutný človiečik ale zase si myslím že pár gramov naviac ma nezabije. Len zase keď som volal do nemenovaného obchodu s trojbojarom tak mi odporučil 945 že je to to isté len v inom tele a že práve kvôli hmotnosti ich budem milovať. Používate aj TOPO mapy? Je to fajn?
len ta mohutosť je niekedy otrava, napr v zime ked je kopec oblečenia a maš to na ruke a blbo sa cez to oblieka vyzlieka.
tiež som mal hrube Sunta... už by som to nechcel ploche hladke lahke, su na celodene nosenie športovanie počas celeho roku praktickejšie...
tiež by som vybral 945ky
Veď práve to že neni som mohutný človiečik ale zase si myslím že pár gramov naviac ma nezabije. Len zase keď som volal do nemenovaného obchodu s trojbojarom tak mi odporučil 945 že je to to isté len v inom tele a že práve kvôli hmotnosti ich budem milovať. Používate aj TOPO mapy? Je to fajn?
Carodejnik nie, ale mal som to dohodnute. Taka je pravda.Inac by som cakal 20 mesiacov asi. Inac aj v Sherone ich maju len ti ich nepredaju.Na kazdej predajni Rolex maju aj GMT aj Sub len ak pride bezne clovek z ulice tak hraju divadlo a ti ich akoze objednaju. Ja ak dom prve kupoval v 2017 a druhe 2018 sa necakalo este. V Salzburgu som pozeral Sub a potom so kupil v Budapesti a ziadna cakacka. Este foto z predajne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na bajk a ine sportove aktivity nosim Garminy. Pravdupovediac uz som dal prec vsetky mechanicke hodinky a momentalne si chcem zadovazit cosi lepsie a toto je len taka docasna naplast. Aj ked musim napisat ze za tu cenu celkom dost muziky
Diky, áno sú to Hulky. Btw ak niekto nechce čakať na RLX, určite osobne odporúčam pozrieť ponuku Zenith...za mna sú to jedny z najviac nedocenených swiss hodiniek. Osobne som mal EP69 a boli to za mna top hodinky. Bohužiaľ išli do sveta, pretože ich 42mm boli príliš na moje male zápästie. Ale majú aj menšie a na gume, tak dufam že raz sa ešte nase cesty stretnú
tiež som mal hrube Sunta... už by som to nechcel ploche hladke lahke, su na celodene nosenie športovanie počas celeho roku praktickejšie...
tiež by som vybral 945ky
Jasné bez problémov ber 945ky..
Zase som múdrejší (ak to zase hneď nezabudnem).
Tak to si potom čarodejník z krajiny Oz. Druha možnosť je že si kupoval v Hong Kogu na Nathan Road, tam sa vraj skutocne nečaká