Ja viem len zatočiť doprava a doľava. Ale doľava, tam mám ešte rezervy, tak to trénujem.
Viem ísť bez držania a pri tom aj šlapať do pedálov.
Naskakovať na bike z prava i z ľava. Z ľava mi to ide hodne slabo, tož pracujem na tom.
Viem bajk nosiť na pleci. Na pravom. Ľavé mám slabé, chabé. Cvičím ho.
Viem za jazdy telefonovať a dokonca posielať SMS. Ale s tými SMS-kami je to poslabšie. Hodne krát pošlem SMS inému, ako som chcel.
Viem sa za jazdy napiť.
Viem za jazdy flusať.
Viem sa za jazdy vysiakať.
Prehodiť pinďa z jednaj strany na druhú a naspäť.
Pracujem na tom, abych sa za jazdy vyšťal, potažmo vysral.
heca
Ja sa viem navyse aj obzriet dozadu, dolava aj doprava ale doprava mi to az tak nejde, tiez este musim potrenovat, zistil aj ze je celkom narocne poskrabat si clenok, ked ta do neho stipne komar, tiez to chce trening
a 2x sa mi uz podaril taky super trik,ze to chcelo raz pol roka a druhy krat cely rok rehabilitacie.Ale tento trik uz budem trenovat len s mojim naj kamosom, toho totiz presiel vlak a rozchodil to ovela skor ako ja tie svoje super triki na biku.
Na tej ľavej strane to neskúšaj - budeš zababraný od reťaze
Staň sa pretekárom a to šťanie za jazdy je úplne normálne... A pri tom sraní musíš vytrčiť riť na ľavú stranu, lebo keď ti náhodou hovno padne na reťaz alebo kazetu, tak sa smiechu nezdržíš
Staň sa pretekárom a to šťanie za jazdy je úplne normálne... A pri tom sraní musíš vytrčiť riť na ľavú stranu, lebo keď ti náhodou hovno padne na reťaz alebo kazetu, tak sa smiechu nezdržíš
este aj avatar je podobny, ale dobry trik je aj co vie tento nastrocny pokec gang bikers .. a sice zakladat taketo temy
Ja by som tiez niecim prispel, ale zase ma tu niekto zotrie, ze vzhladom na moj vek sa to uz neslusi. Kua ved to je diskriminacia Inac ja viem tocit pedalmi do zadu a idem do predu. Fakt uplne vazne to myslim. A este pri extremnom sklone a nezvladnuti techniky viem bezat takou istou rychlostou, akou sa bike vedla mna kotula. Ebéém ci jaka fajna tema
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Viem ísť bez držania a pri tom aj šlapať do pedálov.
Naskakovať na bike z prava i z ľava. Z ľava mi to ide hodne slabo, tož pracujem na tom.
Viem za jazdy telefonovať a dokonca posielať SMS. Ale s tými SMS-kami je to poslabšie. Hodne krát pošlem SMS inému, ako som chcel.
Viem sa za jazdy napiť.
Viem za jazdy flusať.
Viem sa za jazdy vysiakať.
Prehodiť pinďa z jednaj strany na druhú a naspäť.
Ja radšej nie...
Ja viem za jazdy jazdiť.
este aj avatar je podobny, ale dobry trik je aj co vie tento nastrocny pokec gang bikers .. a sice zakladat taketo temy
Ja sa viem navyse aj obzriet dozadu, dolava aj doprava ale doprava mi to az tak nejde, tiez este musim potrenovat, zistil aj ze je celkom narocne poskrabat si clenok, ked ta do neho stipne komar, tiez to chce trening
a 2x sa mi uz podaril taky super trik,ze to chcelo raz pol roka a druhy krat cely rok rehabilitacie.Ale tento trik uz budem trenovat len s mojim naj kamosom, toho totiz presiel vlak a rozchodil to ovela skor ako ja tie svoje super triki na biku.
ja neviem naskakovať na bike z prava, ľavú nohu nedvihnem tak vysoko :;
ešte viem za jazdy vybrat mapu z batohu a otvoriť si musli tyčinku
fajna tema na sobotny vecer
akyyyyy trik
Dobre mastné hovno nemusí byť na škodu ... za určitých podmienok.
akyyyyy trik
My vieme, Ty beťár
My tu nie sme sprostí. Vieš ?!?
Už dosť